Le Boat verhuurt en verkoopt boten in Frankrijk

Le Boat Aigues Mortes17-9-17. Franse bootverhuurder Le Boat blikt vooruit op seizoen 2018 met zeer rendabele huur- én koopopties.

Jura; een vakantie vol bergen met luxe en cocooning

Jura bergen parasol16-9-17. Het besluit voor de volgende zomer is genomen. We gaan de bergen in! Ja, maar niet de eerste de beste!

Bretagne geeft 17 sluiswachtershuizen tweede leven

Bretagne Kanaal Ille et Rance5-9-17. Sinds 2014 bevordert Bretagne de renovatie van oude sluiswachtershuizen langs de oevers van Bretonse kanalen.

Montagnes du Jura met verkoelende meren en grotten

BFC Les Pertes de Valserine26-7-17. Zin in wat anders en behoefte aan een gezonde dosis frisse lucht? Ga dan deze zomer naar de Montagnes du Jura!

Frans themapark Puy du Fou in Top 10 TripAdvisor

Puy du Fou fontein14-7-17. Puy du Fou krijgt erkenning van haar bezoekers en stijgt naar de 2e plaats in Europa en 6e van de wereld.

Volg Galliërs en Romeinen in Bourgogne-Franche-Comté

Bibracte Annee Archeo

30-6-17. Neem je toverdrank mee en ontdek de belangrijke archeologische plaatsen in de regio Bourgogne-Franche-Comté.

Parijs vol verrassende feesten en pop-up party's

Parijs Jardin Tino Rossi 1727-6-17. Feesten in Parijs zijn steeds minder standaard en voorspelbaar. Lang leve de 24-uurs uitgaansstad.

Bourgogne-Franche-Comté is ook een fietsparadijs

Bourgogne Franche Comt kanaal fietsers24-6-17. Handen op het stuur door de vrije natuur van Bourgogne-Franche-Comté, een paradijs voor fietsliefhebbers.

Bretagne historisch feest trommelsGenieten in Bretagne van gratis zomerfestivals

20-6-17. Op vakantie genieten van traditionele feesten, kunst en muziek. In Bretagne zijn tal van evenementen gratis te bezoeken!

Puy du Fou's Cinéscénie de grootste avondshow ter wereld

Puy du Fou vuurwerk12-6-17. Puy du Fou's Cinéscénie in Les Epesses in het Franse departement Vendée wordt dit jaar nóg grootser.

Vars (Hautes-Alpes) ongerepte natuur en sportbeleving

Vars vallee de vars5-6-17. Ontdek de natuur van Vars (Hautes-Alpes). Zittend, wandelend, fietsend en zelfs tijdens het eten.

Parijs; een stad met 71 golfbanen in de regio

Parijs Golf Chateau de Cely30-5-17. 's Morgens golfen en s'middags een museum bezoeken of winkelen. Het kan allemaal in Parijs en omgeving.

Parijs van foodfestivals tot trendy restaurants

Parijs Bercy Village15-5-17. Ontdek Parijs opnieuw als walhalla voor lekkerbekken met vernieuwende initiatieven en culinaire trends.

Bretagne dichterbij met de hogesnelheidstrein

Bretagne Saint Malo zee2-5-17. Er is al een directe luchtbrug tussen Amsterdam en Bretagne. Daar komt een snelle treinverbinding bij.

Aanvullende gegevens