Team LottoNL-Jumbo op hoogtestage in Kühtai

LottoNL Jumbo Kuhtai 17 bergen Innsbruck Tourismus Gerhard Berger19-7-17. Terwijl een deel van de ploeg de bergen in de Tour de France bedwingt, bereiden anderen zich voor op de Vuelta.

Alpe-Adria-Trail van de Großglockner naar de zee

AAT Grossglockner Heiligenblut12-7-17. Een 750 km lang avontuur door drie landen langs meren, beken en rivieren naar de Adriatische zee.

Karinthië voor actieve vakanties in bergen en warme meren

Kaernten Weissensee Carinizia3-7-17. Het bergen- en merenlandschap van Karinthië is ideaal voor actieve natuurvakanties aan warme zwemmeren.

Toertocht Serfaus-Timmelsjoch-Serfaus 280 km

VTO Timmelsjoch6-6-17. Een toertocht vanuit het Oostenrijkse Serfaus over de Timmelsjoch die je vindt op de USB-stick van VTO.

Kitzbüheler Alpen is een grote zomerse speeltuin

Kitzbueheler Alpen PillerseeTal Timoks Coaster foto Toni Niederwieser28-3-17. De Kitzbüheler Alpen zijn niet alleen in de winter een groot funpark, maar bieden zomers ook volop vermaak.

Wilde Kaiser beklimmen of met een kart naar beneden

Wilder Kaiser29-5-16. Koasa Trail; een nieuwe lange afstand wandelroute vanuit St. Johan in Tirol. Maar bergaf in een Mountain Cart kan ook!

Kitzbueheler Alpen Aussicht von der Hohen Salve foto Astner StefanKitzbüheler Alpen belooft een vitale reset

8-4-16. Ben je toe aan een detox en een green boost. Dan is een vakantie in de Kitzbüheler alpen de beste manier om bij te komen.

Op sneeuwschoenen naar de maan in Oost-Tirol

Oost Tirol volle maan 25-2-16. Een volle maan en sterren wijzen je de weg in Oost-Tirol tijdens begeleide sneeuwschoenwandelingen rond de Grossglockner.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang en Fieberbrunn

Tirol Skicircus Fieberbrunn TirolS Bergstation15-11-15. De nieuwe skiverbinding Saalbach-Hinterglemm-Leogang en Fieberbrunn schaartt het Skicircus bij de grootste ter wereld.

Oost-Tirol gastvrij, rustig, veelzijdig en traditioneel

Ostirol Thurntaler Silian11-11-15. Rustige dalen, kleine authentieke dorpjes waar tradities in ere worden gehouden en wintersportplezier. Dat is Oost-Tirol.

Dubbel winterplezier in Wagrain-Kleinarl

SalzburgerLand8-11-15. Wagrain-Kleinarl ligt midden in het SalzburgerLand en maakt deel uit van Salzburger Sportwelt en Ski Amadé.

Skiplezier van oktober tot mei op de 5 gletsjers van Tirol

Tirol Snowkiten Achensee4-11-15. Het zijn niet zomaar skigebieden. De 5 Tiroler gletsjers zijn bergen met een toegevoegde waarde.

Oostenrijk is klaar voor het nieuwe wintersportseizoen

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Skicircus piste3-11-15. Nieuwe liften, nieuwe verbindingen en nieuwe evenementen. Oostenrijk is klaar voor het nieuwe wintersportzeizoen.

Kitzbüheler Alpen bieden dino's, heksen en nog veel meer

Kitzbueheler PillerseeTal Triassic Park Waidring Steinplatte foto Joerg Mitter11-8-15. De Kitzbüheler Alpen zijn in de zomer een ultieme bestemming om los te komen van de dagelijkse sleur.

Aanvullende gegevens