Kerstmarkten in 9 historische steden van Nedersaksen

Wolfenbttel kerstmarkt15-11-17. De mooist verlichte kerstmarkten van Duitsland vind je in 9 historische steden in Nedersaksen.

Kerstmarkt in Frankfurt am Main traditioneel en roze

Frankfurt Weihnachtsmarkt boven5-11-17. 'Roze kerst' in Frankfurt is niet alleen voor de gay community. Kerstmis is voor iedereen.

Langs Riesling, Romeinen en sprookjes op twee wielen

Ruhrtal Radweg Hattingen Henrichshtte26-10-17. Fietsen langs rivieren in Duitsland en je en passant vergapen aan een sprankelend en interessant cultuurlandschap.

Fietsend grenzen overschrijden op de Mosel-Radweg

Mosel Radweg Cochem27-9-17. Fietsavontuur lonkt op Duitslands mooiste fietspaden langs de iconische rivieren de Elbe, Moezel en de Rijn.

Wandelen, fietsen, yoga en cultuur op Rügen

Rugen yoga19-9-17. Bewegen in de vrije natuur isgoed voor het lichamelijk welbevinden en heeft ook zeer positieve effecten op de geest.

"Bonnard – Matisse. Es lebe die Malerei!" in Frankfurt

Frankfurt Bonnard Matisse6-8-17. "Bonnard – Matisse. Es lebe die Malerei!" Speciale tentoonstelling in het Städel Museum in Frankfurt am Main.

Regionale specialiteitenroutes in Baden-Württemberg

Mnchsbergsee4-8-17. Ontdek de regionale specialiteitenroutes in Baden-Württemberg te voet, op de fiets of met de camper.

ProAm Hannover voor professionals en amateurs

Hannover ProAm 17 avond16-7-17. Beleef op 29 en 30 juli een wielersportweekend voor iedereen in Hannover en omgeving.

Rijnland-Palts beleven op de motor, de fiets of wandelend

Paltserwoud mountainbiker6-7-17. Toeren door de Eifel, wandelen in de Lahn-vallei, mountainbiken in het Paltserwoud of kanoën op de Lahn.

Fietsroutes in Duitsland langs de Elbe, Ems en Neckar

Neckar Zugwiesen29-6-17. Natuurbelevenissen op fietsroutes langs rivieren: de Elberadweg, de Emsradweg en de Neckarradweg.

8 zomerse vakantie-ideeën met kids in Baden-Württemberg

Heilbronner Land fietsen25-6-17. Wat een geluksvogels zijn kinderen als ze deze zomer al het leuks in Baden-Württemberg mogen ontdekken.

Europa-Park opent mega-attractie Voletarium

Europa Park Voletarium vuurwerk18-6-17. Europa-Park maakt de droom om te kunnen vliegen waar in de nieuwste attractie:  Voletarium.

Lonely Planet zet Noord-Duitsland in de top 10

Rgen wandelaars bos17-6-17. Noord-Duitsland is een van de 10 reisbestemmingen die niet mogen ontbreken op je bucketlist voor 2017.

Wandelen door de geschiedenis in Baden-Württemberg

Baden W Muehlacker Burg Kraichgau Stromberg7-6-17. In het afwisselende landschap tussen Heidelberg, Stuttgart en Würzburg kun je wandelen en genieten van mooie uitzichten.

Ontdek de mooiste fietspaden langs rivieren in Duitsland

Neef Moselradweg21-5-17. Zeven bijzondere fietspaden langs Duitse rivieren presenteren zich samen op één website.

Wereldrecordpoging groene saus eten in Frankfurt

Frankfurt WK groene saus20-5-17. Met een speciale 'Grüne Soße'-dag wil de stad Frankfurt op 22 juni een wereldrecord groene saus eten vestigen.

Aanvullende gegevens