Ducati en Carrera sluiten contract voor brillen en GPteam

14-2-22. Tijdens de presentatie van het 2022 Ducati Lenovo Team werd onthuld dat Carrera toetreedt tot de Officiële Partners van Ducati Corse.
Ducati-Carrera-Jack-Miller-PeccoBagnaia22-zonnebrillen.jpg

Voor de komende 4 jaar zal het logo van het prestigieuze brillenmerk te zien zijn op de kuip van de Ducati Desmosedici GP. Tegelijkertijd gaan Ducati en Carrera een wereldwijde licentieovereenkomst aan voor een langdurige samenwerking die zal leiden tot de creatie van een compleet assortiment zonnebrillen en optische monturen van de twee merken, speciaal ontworpen voor alle sport- en tweewielerliefhebbers.
Ducati-Carrera-PeccoBagnaia22-bril.jpg
Een samenwerking die veelbelovend is, is die tussen twee grote bedrijven zoals Ducati en Carrera, die een passie delen voor design en sport, het vermogen om stijl en technologie te combineren en een gedurfde aanpak gericht op innovatie.

De Ducati-Carrera collectie is qua stijl geïnspireerd op de iconische Panigale V4, de motorfiets die de ervaring die is opgedaan op het circuit naar de weg brengt en de maximale expressie vertegenwoordigt van Ducati's waarden van sportiviteit en high-performance. De pootjes van de monturen zullen een duidelijke verwijzing zijn naar het profiel van de motorfiets, waardoor de bril direct herkenbaar zal zijn.
Ducati-Carrera-Jack-Miller-22-bril.jpg
De voor de collectie gekozen materialen, zoals carbon en titanium, brengen technologie en innovatie het best tot uitdrukking en zorgen voor lichte en resistente modellen. De subtiele ergonomie en de glanzende verfbehandeling aan de binnenkant van de pootjes zijn speciaal ontworpen om de monturen praktisch te maken voor gebruik onder een helm. Alle monturen zullen voorzien zijn van beide Ducati en Carrera logo's.

Voor het seizoen 2022 zullen Pecco Bagnaia en Jack Miller de hoofdrolspelers zijn in de reclamecampagne ter promotie van de CARRERA|DUCATI-collectie.