Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Frank Uphoff Executive Chef van Hilton The Hague

Hilton Frank Uphoff Chef EsthervanderWallen17-4-16. Frank Uphoff is de nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague. Frank Uphoff is geen onbekende binnen Hilton.

 

 

Hilton Frank Uphoff Chef EsthervanderWallenIn het verleden was Frank werkzaam als Executive Sous Chef bij Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa in de Verenigde Arabische Emiraten en Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. In totaal heeft Frank Uphoff meer dan 20 jaar ervaring in het vak en daarmee een rijke kennis op het gebied van gastronomie. Zo werkte hij in de periode van juni 2007 tot november 2008 bovendien als Chef de Partie bij Château Neercanne, destijds bekroond met een Michelinster. De afgelopen maanden heeft Frank Uphoff samen met de keukenbrigade van Hilton The Hague de laatste hand gelegd aan de nieuwe menukaart voor Restaurant Pearl. Gasten van Restaurant Pearl kunnen vanaf donderdag 14 april genieten van een gevarieerde nieuwe menukaart.
Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague zegt hierover: “Na het vertrek van Edwin van den Heijkant hebben we bewust de tijd genomen om zorgvuldig en uitgebreid te zoeken naar een juiste en waardige opvolger. Met Frank hebben we een vakman naar Den Haag gehaald met een toekomst visie die aansluit bij het Food & Beverage concept van Hilton The Hague en Restaurant Pearl na het winnen van de Gouden Pollepel afgelopen jaar”.

Frank Uphoff, zegt over zijn aanstelling: “Ik zie het als een prachtige uitdaging om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen bij Hilton The Hague. De afgelopen maanden heb ik al mogen ervaren dat de keukenbrigade zeer gepassioneerd te werk gaat met als eindresultaat een nieuwe veelzijdige menukaart, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Ik ben er dan ook trots op deel te kunnen uitmaken van dit professionele team en kijk er naar uit om op 14 april gezamenlijk de nieuwe menukaart te introduceren”.

Hilton Frank Uphoff Chef brigade EsthervanderWallen

Over Hilton The Hague
Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam. De 195 gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote ‘Mesdag Balzaal’ die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl en cocktailbar SPARK met zomerterras waar men kan lunchen aan het water, is de ideale locatie voor een evenement.

Foto's: Esther van der Wallen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens