Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lexus met twee primeurs op Masters of LXRY

Lexus stand LXRY 175-12-17. Lexus is prominenter dan ooit aanwezig op Masters of LXRY, Europa’s grootste beurs voor luxury lifestyle.

 

 

Zowel Lexus’ nieuwe toplimousine LS 500h als de premium coupé LC 500h in de exclusieve kleur Structural Blue maken hun Nederlandse publieksdebuut. Verder beschikt Lexus over een volledig eigen stand waar het de gasten aan niets ontbreekt.

Lexus stand LXRY 17

De Lexus LS is de auto waarmee het voor Lexus in 1989 allemaal begon. Een sedan in de topklasse van de markt die de concurrentie direct op scherp zette. De LS is synoniem aan maximaal comfort, ultieme luxe en puur Craftsmanship. De op Masters of LXRY gepresenteerde vijfde generatie van Lexus’ luxury limousine voegt hier een gedurfd design, een uiterst omvangrijke veiligheidsuitrusting en meer rijdynamiek aan toe. Uitgerust met een state-of-the-art Multi Stage Hybrid aandrijflijn met 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren zet de LS opnieuw de toon.

Lexus LS 500h 17 LXRY

Unieke laktechnologie
Is de reguliere Lexus LC 500h al een oogverblindende hybride sportcoupé, de op Masters of LXRY getoonde Structural Blue Edition maakt zo mogelijk nog meer indruk. Deze gelimiteerde uitvoering steelt de show met zijn unieke laktechnologie die geïnspireerd is op de blauwe, subtropische Morpho-vlinder. De kleur is super-intens. Het lakproces is zo delicaat dat per dag slechts twee exemplaren van de LC Structural Blue Edition geproduceerd kunnen worden.

Lexus LC 500 17 LXRY

Masters of LXRY vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 december in RAI Amsterdam. De Lexus stand is te vinden in de Europahal, no. 27.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens