Volkswagen Oranje Comedy Buzz rijdt humor naar EK Duitsland

11-6-24. In aanloop naar het EK voetbal presenteert VW de Oranje Comedy Buzz: een humoristische voetbalpodcast om onderweg te luisteren als je naar Duitsland rijdt of in Nederland blijft.
https://www.youtube.com/watch?v=unojXipCWz4
Volkswagen-Oranje_Comedy-Buzz-24-lv.jpg

In een unieke oranje ID Buzz rijden stand-up comedians Stefan Pop en Rayen Panday samen met speciale gasten naar Duitsland en maken onderweg de podcast.

Volkswagen is duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en ondersteunt de duizenden Nederlanders die naar Duitsland rijden door hun reis nóg leuker maken. Met de Oranje Comedy Buzz brengt Volkswagen humor en voetbal samen op een manier die nog niet eerder in deze vorm is gedaan.
Volkswagen-Oranje_Comedy-Buzz-24-poster.jpg

Oranje ID. Buzz
De podcast wordt opgenomen in een rijdende Volkswagen ID. Buzz. Gastheren Stefan Pop en Rayen Panday worden in de ID. Buzz onder meer vergezeld door Ruben van der Meer, René van Meurs en Peter Heerschop. Voor elke poulewedstrijd is er een nieuwe aflevering, zodat Oranjefans helemaal kunnen toeleven naar de volgende wedstrijd. De grappen uit de podcast worden ook als korte filmpjes via diverse social media-kanalen verspreid.
Volkswagen-Oranje_Comedy-Buzz-24-Stefan-Rayen.jpg

Spotify en YouTube
De afleveringen zijn te beluisteren op Spotify en te zien op YouTube. Daarnaast is er in de KNVB Oranje-app exclusieve extra content uit de Oranje Comedy Buzz beschikbaar. De eerste aflevering is vanaf vandaag te horen op Spotify en te zien op YouTube.
Volkswagen-Oranje_Comedy-Buzz-24-grens.jpg