Zweden met diverse bestemmingen op de vakantiebeurs

8-1-23. Ook Zweden is weer van de partij op de Vakantiebeurs. Als vanouds staat Visit Sweden bij de andere Scandinavische aanbieders in de Nordic Village in Hal 9, stand D034.
Zweden-vakantiebeurs-stand.jpg

Visit Sweden Benelux is alle dagen aanwezig. Hieronder een overzicht van alle Zweedse aanbieders in onze stand. We hopen je daar te zien! 

Dit zijn onze Zweedse aanbieders

GOLD OF LAPLAND
Laplandtime
Storumans Camping
Granö Beckasin

VISIT DALARNA
Säfsen Resort
Bjursås Berg & Sjö
The Mangévie

WEST ZWEDEN

VISIT VÄRMLAND

VISION OF SCANDINAVIA

Gold of Lapland: het andere, ongerepte Zweeds Lapland
Gold of Lapland is een Destination Management Organisatie die kleinschalige, duurzame, arctische ervaringen aanbiedt in Lapland. Gold of Lapland staat op de beurs samen met 3 lokale leveranciers die een breed scala aan accommodaties en activiteiten aanbieden. Zo is Granö Beckasin Resort aanwezig die duurzame, off-the-grid belevenissen biedt met overnachtingen in de boomtoppen en duurzame activiteiten. Lapland time is een van oorsprong Nederlands outdoorbedrijf in de wildernis van Zweeds Lapland met op maat gemaakte winterbelevenisen. Storumans Camping biedt winterbelevenissen aan inclusief verblijf in een chalets op een camping. In deze regio maak je kennis met de lokale Sami cultuur en geniet je van het magnifieke Noorderlicht. Kijk alvast even mee! Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan in ons eigen boekingssysteem.
Zweden-Lapland-logo-23.jpgDalarna – een miniatuur Zweden vol natuur en cultuur
Visit Dalarna is de regionale, toeristische organisatie voor Dalarna. Dalarna ligt in centraal in Midden-Zweden, grenzend aan de Noorse grens. Het gebied is rijk aan natuurlijke schatten en kenmerkt zich door de combinatie van gevarieerde en uitgestrekte landschappen. De ideale bestemming voor outdoor in combinatie met culturele activiteiten. Visit Dalarna werkt nauw samen met de diverse toeristische bedrijven in de regio. Ze staan op de beurs samen met 3 lokale aanbieders. De bekendste daarvan is Säfsen Resort. Dit full service huisjes - en activiteitenresort is het hele jaar geopend. Het is de perfecte wintersport & zomeroutdoorbestemming. Bjursås is een accommodatie & activiteitenbedrijf dat diverse buitenactiviteiten aanbiedt in alle jaargetijden zoals mountainbike routes, wandelen, SUP, kanoën, vissen, alpine skien en langlaufen. Tot slot is The Mangévie voor de eerste keer op de beurs aanwezig. Dit outdoorbedrijf biedt diverse Zweedse winteroutdoorbelevenissen aan voor zowel individuele reizigers als groepen tot 40 personen. Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan in ons eigen boekingssysteem.
Zweden-Dalarna-logo-23.jpg
West Zweden, de meest duurzame toeristische regio van Zweden
West Sweden Tourist Board is de regionale toeristische organisatie van de drie West Zweedse regio's: Dalsland, Bohuslän en Västergötland. Deze regio's zijn allemaal heel verschillend. Dalsland is een van de meest zuidelijkste wildernissen van Europa. De Bohuslän-archipel heeft een unieke kustlijn met prachtige gladde granietblokken en zuiderlijker liggen de schilderachtige vlakten, heuvels en bossen van de regio Västergötland. West Zweden biedt ook fantastische fietsroutes, zoals de Götakanaalroute, de Vänerleden (genomineerd fietsroute van het jaar) en het Ätradalpad. West-Zweden heeft diverse gemarkeerde wandelroutes door kustlandschappen en bosgebieden. Het aanbod aan kant-en-klare duurzame pakketreizen is groot, evenals de keuze uit veel comfortabele accommodatie voor onderweg. Dit gebied is een van de meest veelzijde toeristische regio's in heel Scandinavië. De West Sweden Tourist Board heeft duurzaamheid in alle opzichten centraal staan: niets is succesvol tenzij het ook duurzaam is. Dus wie op zoek is naar duurzame toeristische producten, heeft aan deze regio een goede. Zin om alvast even mee te kijken? Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan in ons eigen boekingssysteem.
Zweden-West-Zweden-logo-23.jpgVisit Värmland : de perfecte natuurbestemming
Visit Värmland is de regionale organisatie voor toerisme in de provincie Värmland. De regio bevindt zich in het westen van Zweden, grenzend aan Noorwegen. Visit Värmland wil op de beurs graag producten en leveranciers matchen en verzorgt graag FAM-trips voor touroperators en persreizen voor media die de regio beter willen leren kennen. In Värmland is de natuur altijd dichtbij en daarom is het aanbod aan natuurbelevenissen - eventueel in combinatie met culturele en/of culinaire activiteiten - overal te vinden. Deze regio is perfect voor fietsen, wandelen, kanoën, kajakken, houtraften op de rivier en winteractiviteiten. Unionsleden is een nieuw Zweeds nationaal fietspad. Het is 350 km lang en loopt tussen Moss in Noorwegen en Karlstad in Värmland. De Vänerleden is een andere, nieuwe Zweedse nationale fietsroute van 640 km rond het Vänernmeer, het grootste meer van Zweden. Deze route (die door meerdere regio's loopt is dit jaar genomineerd voor beste fietsroute van 2023). Klarälvsbanan is een 90 km lange fietsroute over een oude spoorweg. En dan is er de Värmlandsleden met 21 gemarkeerde wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. De regio biedt ook kwaliteitsgegarandeerde fietsroutes voor MTB. Er zijn diverse accommodaties beschikbaar voor de diverse doelgroepen. De grootste stad van de regio, Karlstad, ligt in het zuidelijke deel waar de rivier de Klarälven uitmondt in het Vänernmeer, het grootste meer van Zweden. Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan in ons eigen boekingssysteem.
Zweden-Varmland-logo-23.jpg
DMC met een groot aanbod in heel Scandinavie
Met bijna 25 jaar marktervaring is V.O.S ´Vision of Scandinavia´ een van de grotere Destination Management Companies in Noord Europa. Het bedrijf is gevestigd in Kopenhagen en is gespecialiseerd in rondreizen in en naar heel Scandinavië, IJsland en de Baltische staten. V.O.S biedt individuele trips, citytrips, groepsreizen en op-maat-gemaakte reizen aan. V.O.S bestaat uit een toegewijd team van reisontwerpers van 24 verschillende nationaliteiten die hun klanten in verschillende talen begeleiden en professionele ondersteuning bieden bij elke stap. VOS komt op de vakantiebeurs graag in contact met reisaanbieders die nieuwe reisproducten zoeken t.b.v. hun eigen klanten. V.O.S werkt niet direct B2C maar alleen B2B. Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan in ons eigen boekingssysteem.