New York City extra voordelig met deze wintertips

16-1-22. Vind de beste deals voor hotels, restaurants, musicals, attracties, kunst en cultuur tijdens de NYC Winter Outing.
New-York-Summit-One-Vanderbilt.jpg

Wie de metropool New York City wilt bezoeken, maar hier geen ongelimiteerd budget voor heeft, doet goed aan een bezoek tijdens de NYC Winter Outing die plaatsvindt van 18 januari tot 13 februari. Tijdens deze periode krijgen bezoekers en inwoners van New York de kans om geweldige winterervaringen te beleven tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geldt onder andere voor hotels, restaurants, musicals op Broadway, musea, culturele instellingen, attracties en tours. Nog op zoek naar wat winterinspiratie? We zetten de beste deals voor je op een rij.

Meerdere unieke programma’s in één
De NYC Winter Outing zal de drie kenmerkende programma's van NYC & Company samenbrengen: namelijk de NYC Restaurant Week, de NYC Broadway Week en de NYC Must-See Week. Ook introduceren zij een nieuw programma, NYC & Company's allereerste NYC Hotel Week.

"We zijn blij om de NYC Winter Outing dit jaar terug te brengen. Dit doen we met veiligheid op de eerste plaats dankzij de City's Key to NYC vereisten", aldus Fred Dixon, President en CEO van NYC & Company. “Het programma biedt uitzonderlijke deals voor restaurants, Broadway, kunst en cultuur, podiumkunsten, rondleidingen en hotels, gedurende een periode waarin het minder druk is. We sporen inwoners en toeristen aan om hun steun te betuigen aan grote en kleine bedrijven in de stad, door deze only-in-New York City ervaringen nu te boeken.”

NYC Restaurant Week
New York is een droom voor foodies en biedt een scala aan aantrekkelijke eetgelegenheden. Tijdens de NYC Restaurant Week ontdek je de beste restaurants in de stad met vaste-prijs-deals. Bezoekers krijgen namelijk korting bij meer dan 440 uitzonderlijke restaurants in de vijf stadsdelen. Gasten genieten van tweegangenlunches of driegangendiners voor $29, $39 of $59 (tussen de €25-€51) afhankelijk van het restaurant.

Het aanbod aan restaurants omvat verschillende eetgelegenheden in de hele stad. Voor de beste vleesgerechten ga je naar Ambassador Grill & Lounge. Houd je meer van vis en zeevruchten? Sla dan Docks Oyster Bar zeker niet over. Voor een uniek en luxe diner breng je een bezoek aan de Russian Tea Room. En voor een de beste seizoensgebonden gerechten, diner je uitgebreid bij het Union Square Cafe. Zie voor meer tips ook: nycgo.com/restaurantweek.
New-York-Union-Square-Cafe.jpg

NYC Broadway Week
Terug van weggeweest dit jaar is de NYC Broadway Week. Na twee jaar kunnen er weer boekingen gemaakt worden voor de meest bijzondere voorstellingen, waarbij je ook nog eens 2 tickets voor de prijs van 1 krijgt.

In totaal zijn er 18 shows waar je uit kunt kiezen. Waan je in de wereld van Oz tijdens de musical Wicked, of geniet van de mooiste klanken tijdens The Phantom of the Opera. Harry Potter fans kunnen hun hart ophalen bij Harry Potter and the Cursed Child, en uiteraard zijn Disney klassiekers The Lion King en Aladdin ook zeker een bezoek waard. Zie voor het volledige aanbod ook: nycgo.com/broadwayweek.
New-York-Wicked.jpg

NYC Must-See Week
Een reis naar The Big Apple is niet compleet zonder een bezoek aan enkele van de meest populaire trekpleisters. Ook voor meer dan 45 musea, attracties, podiumkunsten en rondleidingen geldt nu een 2-voor-de-prijs-van-1 actie. Ideaal om kosten te besparen en toch de stad en al zijn pracht en praal te ontdekken.

Bezoek het nieuwste museum van NYC in het Flatiron District, Fotografiska New York, en bewonder tentoonstellingen van enkele van 's werelds beste fotografen, of herdenk de aanslagen in het 9/11 Memorial & Museum. Ontdek de stad op zijn Hollands en huur een fiets bij Bike Rent NYC - Central Park Bike Tours, of bekijk New York van bovenaf in de nieuwe attractie Summit One Vanderbilt. New York herbergt een scala aan toffe ervaringen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Zie voor meer info ook: nycgo.com/mustseeweek.
New-_York-Fotografiska.jpg

NYC Hotel Week
Om 2022 goed te beginnen, boek je in New York accommodaties tegen 22 procent korting op de standaard verkooptarieven tijdens de NYC Hotel Week. Met een keus uit zo’n 130 hotels, verspreid over alle vijf de stadsdelen, is er altijd een hotel die past bij jouw wensen. Van grote merken tot unieke onafhankelijke hotels, en opties voor elke prijsklasse van gemiddeld tot luxe.

Waan je in een architectonisch wonder in het William Vale of ontdek de geschiedenis van New York in The Beekman Hotel. Ook het Equinox Hotel, New York Marriott Marquis en Lotte New York Palace doen mee aan de Hotel Week. Reserveringen maken kan via: nycgo.com/hotelweek.
The-William-Vale.jpg

De NYC Winter Outing wacht op je!
Meer details over NYC Winter Outing zijn te vinden op https://www.nycgo.com/nyc-winter-outing. Hier vind je een volledige lijst van aanbiedingen en deelnemers.

* Er kunnen black-outdata van toepassing zijn; acties zijn inwisselbaar tot en met 13 februari.