Arctic Adventure Expedities ontvangt 2 hoofdprijzen

Arctic Adventure Expedities 20 Groenland16-1-20. Arctic Adventure heeft 2 prijzen gewonnen van het platform Reisorakel. De beste in de categoriën Actieve Vakantie en Reisleiding.

 

 

Dit jaar mogen 11 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers. 
Arctic Adventure, een reisbureau dat expedities in Arctisch gebied regelt, heeft gewonnen in twee categorieën. Zowel bij de Actieve vakanties als bij de beste reisbegeleiding werd de prijs in ontvangst genomen.
Arctic Adventure Expedities 20 sneeuwwandelen

“Dit is een prachtig resultaat” aldus Henk-Jan Geel, expeditieleider en Poolgids. “Als we er bij temperaturen van -30 op uit gaan, dan is het belangrijk dat de deelnemer zich veilig en vertrouwd voelt. Daar doen we als reisbegeleiding alles aan. En dat wordt gewaardeerd en beloont. Super!”

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs-kwaliteit verhouding.
Arctic Adventure Expedities 20 Groenland

Volgende week vertrekken de eerste expedities weer voor dit seizoen. Zweden en Noorwegen staan op het programma. De prijzen zijn een mooie reden om een warm gevoel te krijgen als het een keer heel koud in de tent is. 

Link naar de uitslag: https://www.reisorakel.nl/nieuws/reisorakel-jaarprijzen-2019