All Ways viert 30-jarig jubileum met feestelijke extra's

All Ways MS Astoria28-11-19.  Een cruise met All Ways is altijd een feest, maar volgend jaar zullen de gasten verrast worden met feestelijke extra's en traktaties. All Ways viert haar 30e verjaardag.

 

Tijdens het jubileumjaar staat de cruisespecialist stil bij de oprichting van het bedrijf sinds 1990, eert haar trouwe klanten, en kijkt vooruit naar de toekomst.

De geschiedenis
All Ways Logo 30 JAARBijna 30 jaar geleden sloegen drie Belgische dames, met jarenlange cruise-ervaring, de handen ineen om een nieuw concept te lanceren in de cruisemarkt: All Ways Cruises. Marie Wanet, Sophie Hebbelynck en Daniëlle Gaune zagen dat er grote vraag was naar kleinschalige, persoonlijke cruises met aandacht voor een hoogwaardig cultureel programma. Bij een persoonlijke benadering hoort ook begeleiding in de eigen taal, dus werden reisbegeleiders gevonden die Nederlands en/of Frans spreken. Zij zijn meteen begonnen met het charteren van schepen. Directeur Laurent Baetens: "De drie dames die aan de grondslag stonden van All Ways hebben een gat in de markt gespot en zijn daar, met al hun ervaring en kennis, ingesprongen. Dit werd een groot succes en inmiddels breidt All Ways ieder jaar uit met nieuwe vaarroutes en bestemmingen voor zowel zee- als riviercruises. De goede fundamenten die door de oprichtsters zijn gelegd, daar profiteren wij nog steeds van. We doen er alles aan om het originele DNA van All Ways te behouden, ook wanneer we groeien en uitbreiden." 
 
De succesfactor
De continue groei van het bedrijf is een directe indicator van de kwaliteit van het concept. All Ways is erg trots op het grote aantal terugkerende gasten dat aan boord komt, zo merkt ook Laurent Baetens: "Regelmatig ontvangen we bekenden aan boord, die al eerder een cruise-ervaring bij ons hebben geboekt. Stuk voor stuk refereren zij naar de vriendelijke bemanning, het verrassende programma en de bijzondere bestemmingen als redenen om terug te keren. Doordat ons aanbod blijft groeien, kunnen we ook graag geziene gasten steeds weer nieuwe ervaringen bieden." Hoewel het aanbod van de cruisespecialist toeneemt, houdt het sterk vast aan de kleinschalige aanpak en het persoonlijke contact. "Dat is juist de reden waarom klanten aangeven dat ze zich zo thuis voelen aan boord van een All Ways schip. Ze hebben persoonlijk contact met de reisleider, en de andere gasten, in hun eigen taal. Dat maakt hun vakantie extra bijzonder", aldus Baetens. 
All Ways MS Victory 19 3x
De Toekomst
Met een prachtige reputatie en gevestigde naam zou men zich af kunnen vragen of er nog innovatie en avontuur voor de boeg ligt voor All Ways. "Natuurlijk", denkt Baetens hardop, "we blijven vernieuwen en kansen zoeken om het aanbod te verbeteren. Zo zal het eerste exclusieve All Ways schip volgend jaar in gebruik worden genomen (de M/Y Adriatic All Ways) dat langs de Adriatische kust vaart. Daarnaast zijn we nu, na de successen op de Belgische markt, onze cruisereizen aan het introduceren op de Nederlandse markt. We kijken er naar uit meer Nederlandse gasten aan boord te verwelkomen."
All Ways MS Astoria
Het Jubileumjaar
Een verjaardag vier je niet alleen! Daarom zullen de gasten van All Ways tijdens het jubileumjaar in 2020 verrast worden met verschillende extra's. Van exclusieve promo's tot verjaardagstaarten en bijzonder entertainment aan boord. Dat maakt een reis met All Ways in dit feestelijke jaar extra memorabel. 
 
All Ways viert 30 logoOver All Ways Cruises
Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming. 
Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website: www.all-ways.be/nl