NOS Sport volop aan de bak tijdens 89e TT Assen

MIchael 2 Alex 3 2503018 portret15-6-19. Michael van der Mark, winnaar van een Superbike-race op het circuit van Jerez, is er zondag 30 juni bij als analist van de NOS. NOS Sport zal alle wedstrijden van de TT Assen verslaan op radio en TV en via livestream op www.nos.nl.

 

 

De TT Assen is al jarenlang het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. Het motorspektakel beleeft op zondag 30 juni alweer zijn 89ste editie. En zoals gebruikelijk is de NOS erbij met een rechtstreeks verslag van de belangrijkste wedstrijden: de Moto3, de Moto2 en natuurlijk de koningsklasse MotoGP. De races zijn op de televisie te volgen via een speciale uitzending op NPO 1, via de livestream op www.NOS.nl en op NPO Radio 1 in de lopende programmering en in NOS Langs de Lijn.
Fabio Quartararo 19 rv Sepang
MIchael 2 Alex 3 2503018 portretHerman van der Zandt presenteert de uitzending vanaf het circuit. Voor de analyse schuiven KNMV-bondscoach Barry Veneman en coureur Michael van der Mark aan, die onlangs in Jerez een race in de Superbike-klasse op zijn naam schreef.

NOS logo

 

 


Het commentaar bij de beelden komt zoals gebruikelijk van Hans van Loozenoord.
Sebastiaan Timmerman verslaat de races op NPO Radio 1.
NOS Sport TT Assen zondag 30 juni 10.45-15.31 uur, NPO1