Win een rondleiding met Max Verstappen bij Red Bull

Max Verstappen België 18 champagne25-9-18. Wil jij kans maken op een ontmoeting met Max Verstappen en een race rijden in de officiële simulator van Aston Martin Red Bull Racing in de fabriek in Engeland. Doe dan mee! Win een VIP-rondleiding met onze F1-held.

  

Esso lanceert een winactie waarmee fans in aanloop naar de Russische Grand Prix dichterbij F1™ kunnen komen dan ooit tevoren. Fans hebben tot 29 september middernacht (23:59 uur CET) de kans om een VIP-rondleiding te winnen in de Aston Martin Red Bull Racing Factory in het Verenigd Koninkrijk, waaronder de once in a lifetime mogelijkheid om te zelf te rijden in de officiële simulator van het team, inclusief meet & greet met Max Verstappen.
Max Verstappen België 18 champagne

Om kans te maken op de hoofdprijs dienen fans simpelweg een bezoek te brengen aan de Facebookpagina van Esso - @EssoNederland - en een vraag te beantwoorden in de comments: ‘‘Wat wordt de snelste rondetijd van Max Verstappen in de Russische Grand Prix 2018 op zondag 30 september?’’. Het winnende antwoord komt tot 0.001 van een seconde het dichtst in de buurt van de snelste rondetijd van Max op het Sochi circuit. De winnaar sleept de hoofdprijs in de wacht, inclusief retourvlucht naar het Verenigd Koninkrijk, diner en verblijf in een bed & breakfast. De daaropvolgende vijf beste antwoorden worden beloond met door Max gesigneerde Aston Martin Red Bull Racing merchandise.
Max Verstappen België 18 F1 neus

In een sport waar elke seconde telt, spelen Esso Synergy Brandstoffen een essentiële rol in het helpen van Aston Martin Red Bull Racing met het behalen van winnende rondetijden. De technologie die Esso ontwikkelt in de Formule 1 wordt vervolgens ook toegepast op Esso Synergy autobrandstoffen.

RedBull Esso 18 logoMax Verstappen over de winactie: ‘‘Esso voorziet me van de technologie die ik nodig heb om de beste resultaten te halen. Als F1-team streven we ernaar om uit elk raceweekend het beste te halen. De simulator in onze fabriek is hiervoor één van de belangrijkste hulpmiddelen. Het wordt dus zeker interessant om te zien hoe de winnaars kennis zullen maken met de fabriek en daarbij meer zullen leren over de technologie die achter onze auto’s schuilt.”

Op 15 oktober worden de prijswinnaars op bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Esso. Het bezoek aan de Aston Martin Red Bull Racing Factory in het Verenigd Koninkrijk en de meet & greet met Max vinden vervolgens plaats op 1 november 2018. De algemene voorwaarden van de winactie zijn te vinden op Facebook.