myFirst Camera 2 kidsproof digitale camera met waterdichte case

18-1-23. Kidstech.world introduceert de myFirst Camera 2 voor het vastleggen van vakantieherinneringen door de ogen van kinderen.
Kidstech-myFirst-Camera2-23-kind.jpg

Millennials met jonge kinderen zullen dit jaar veelal afreizen naar bestemmingen uit hun jeugd. Omdat millennials ook voor hun kinderen ‘nostalgische’ herinneringen willen creëren, zetten zij volop in op beleving. Iets wat het Nederlandse bedrijf Kidstech.world ondersteunt met de introductie van de myFirst Camera 2 van het gelijknamige populaire Singaporese tech-merk. De kidsproof digitale camera met waterdichte case laat de jongste leden van het gezin de vakantie nog bewuster beleven en vastleggen voor later, voor hun eigen ‘nostalgische’ vakantieherinneringen.
Kidstech-myFirst-Camera2-23-2x.jpg

Nostalgie
De hang naar nostalgie is in deze tijden nog groter dan voorheen. Dit zien we niet alleen terug in de mode en interieurtrends, maar ook wanneer het om reizen gaat willen we herinneringen van vroeger herbeleven. Oude fotoboeken worden tevoorschijn getoverd voor het kiezen van een memorabele vakantiebestemming in 2023. Italië, Frankrijk en Montenegro; millennials willen die ene vakantie van toen opnieuw ervaren met hun eigen gezin, maar dan wel met de gemakken van deze tijd. Die avonturen moeten natuurlijk vastgelegd worden om te vergelijken met de kiekjes van weleer. Met analoge fototoestellen die op hun revival zijn, óf juist de allernieuwste telefoons en digitale camera’s. Anno 2023 worden ook kinderen hierbij betrokken en uitgedaagd om de vakantie vast te leggen voor hun eigen ‘nostalgische’ vakantieherinneringen voor later.
Kidstech-myFirst-Camera2-23-scherm.jpg

Door de ogen van een kind
Met de introductie van de kindercamera myFirst Camera 2 spoort het Nederlandse bedrijf Kidstech.world ouders en kinderen aan om samen de vakantie vast te leggen op een interactieve manier. Kinderen van nu groeien op met de nieuwste technologieën en ook het maken van foto’s en video’s wordt met de paplepel ingegoten. “Hoe leuk is het als kinderen met hun eigen camera spelenderwijs de vakantie vastleggen en dan ineens door de lens van hun camera iets nieuws ontdekken”, aldus Hanneke Matthijssen, medeoprichter van Kidstech.world. “Ik zie dat kinderen zo blij worden van deze camera en zelfs onze telefoons met rust laten!”. De myFirst Camera 2 heeft verrassende features zoals Instagram filters en stickers en kan zelfs onder water worden gebruikt, waardoor kinderen als echte ‘explorers’ op pad kunnen.

Waterproof
De compacte myFirst Camera 2 wordt geleverd met 2 extra hoezen, namelijk een beschermhoes en een sterke waterproof hoes die 180 minuten zekerheid biedt en tot 3 meter onder water te gebruiken is. Ideaal voor het maken van actiefoto’s in het zwembad, op het strand of in de sneeuw. 
Kidstech-myFirst-Camera2-23-waterdichte-case-rv.jpg

Specificaties
Kidstech-myFirst-Camera2-23-waterdichte-case-280.png• 2′′kleuren IPS-scherm
• Foto's en video's
• Videoresolutie: 1920 x 1080
• Fotoresolutie: 3264 x 2448
• Batterijcapaciteit: 1100mAh
• Oplaadtijd: 3-4 uur
• Opslag: MicroSD tot 32GB
• Cameragewicht: 2,3 oz / 65 g
• Stickers en nekkoord zijn inclusief
• Waterdichte hoes en siliconen hoes
Wat zit er in de doos
• myFirst Camera 2
• micro-USB-oplaadkabel
• Siliconen behuizing
• Waterdichte behuizing (3 m)
• Decoratieve stickers – 2 stickers
• Nekkoord
• MicroSD-kaartadapter
• 16 GB microSD-kaart (meegeleverd)
• Handleiding

Over myFirst
myFirst is één van de grootste spelers van technisch kinderspeelgoed in Azië, met sinds 2022 diverse afzetpunten in Europa en de VS. Het merk is opgericht door een team van ‘super-vaders’ die de technologie van nu verwerken in het ‘goede oude’ speelgoed uit hun jeugd. De missie van myFirst is om de manier waarop kinderen leren spelen opnieuw te ontwerpen, en een gemeenschap te creëren waarin kinderen kunnen opgroeien met technologie die op een veilige manier wordt geïntroduceerd. myFirst staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit, die duurzaam en child-proof zijn. Het merk won met de myFirst Camera Insta 2 een award voor ‘Best Imaginary Toy’ in 2021. 
Kidstech-myFirst-Camera2-23-ra.png

Over Kidstech.world
Kidstech.world is de Nederlandse aanbieder van technologisch kinderspeelgoed dat kinderen inspireert en activeert om via de fun en slimme toepassingen van technologie hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Als exclusieve distributeur van het populaire kinder tech-merk myFirst, timmeren ondernemers duo Hanneke en Jos hard aan de weg om kinderen uit de Benelux kennis te laten maken met dit trendy tech-speelgoed. Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van al de producten in het assortiment en streeft ernaar uit te groeien tot de betrouwbaarste partij voor kindertechnologie in de Benelux. Kijk voor meer informatie op https://www.kidstech.world/