Rolls-Royce Cellarette whisky- en sigarenkist op maat

Rolls Royce Cellarette 21 humidor10-10-21. De Rolls-Royce Cellarette is de nieuwste exclusieve toevoeging aan de Rolls-Royce Connoisseur's Collection. Een op maat gemaakte whisky- en sigarenkist.

 

 
De Cellarate biedt onze klanten nieuwe manieren om hun levensstijl te verbeteren die verder gaat dan de ervaring van hun Rolls-Royce. Historisch gezien werden Cellarettes gebruikt om wijn en sterke drank veilig te stellen. Deze op maat gemaakte kist kan worden geconfigureerd om sigaren en aperitieven of digestieven, afhankelijk van de voorkeuren van de klant, op een spectaculaire manier te bewaren."
Rolls Royce Cellarette 21 water
Nicholas Abrams, Rolls-Royce Bespoke Designer
The House of Rolls-Royce is verheugd om de nieuwste toevoeging aan zijn portfolio van verzamelobjecten te presenteren, de Rolls-Royce Cellarette. Met een scala aan zaken die zijn ontworpen om elke soiree te perfectioneren, komt de Cellarette voort uit het rijke erfgoed van het merk om klanten moeiteloze hostingmogelijkheden te bieden. De Cellarette zal degenen die hem zien zowel verrassen als verrukken.

De Cellarette belichaamt de echte Rolls-Royce-stijl: precisietechniek, voortreffelijk handwerk en een adembenemende presentatie van luxe. Het gepolijste aluminium chassis, omhuld door Rolls-Royce Havana-leer met reliëf, compleet met een dienblad van Obsidian Ayous Open Pore-fineer met Spirit of Ecstasy-inleg, maakt de Cellarette het perfecte accessoire voor elke Rolls-Royce-bezitter met een passie voor gastvrijheid. Hoewel de Cellarette in de achterkant van elke Rolls-Royce past, komt hij echt tot zijn recht als middelpunt bij een diner in de buitenlucht, of als begeleiding bij een intieme bijeenkomst.
Rolls Royce Cellarette 21 aansteker

Zodra de donkere buitenkant opengaat, straalt hij een warme, sfeervolle gloed uit. Armagnac-lederen accenten worden geaccentueerd door een zacht licht, dat de sfeer van een vooraanstaande Members’ Club oproept. Een reeks prachtige accessoires wordt op een mechanische manier onthuld, zoals de opening van de coach-deuren van een Rolls-Royce. Eenmaal open, krijgt de klant een handgeblazen lowball-glazen te zien, elk prachtig afgewerkt met het 'RR'-monogram. Deze glazen draaien naar buiten als de unit opengaat, wat een charmant gevoel van theater oproept.

In harmonie met de glazen wordt een prachtige met Armagnacleer beklede flessenmand onthuld. De met 'RR' verfraaide houder kan worden aangepast aan verschillende flesformaten, waarbij de fles magnetisch op zijn plaats wordt gehouden door een gepolijst aluminium bevestigingssysteem, waardoor een van de favoriete verfrissingen van de klant gegarandeerd veilig kan worden bewaard. Aan het andere uiteinde bevindt zich een humidor, die, wanneer geopend, de gebruiker een sigarenlade biedt. Sigaren liggen in Spaans cederhout op de gekozen vochtigheidsgraad voor optimaal genot, nauwkeurige controle van het juiste klimaat wordt gedaan door een hygrometer. Met unieke details doet de hygrometer denken aan de wijzers van de legendarische Rolls-Royce-klok.
Rolls Royce Cellarette 21 humidor

Bij de humidor horen de perfecte accessoires voor de sigarenliefhebber. Aan weerszijden van de cassette worden twee kleinere vakken magnetisch op hun plaats gehouden. Een is voor een gedetailleerde sigarenknipper en een aansteker, gemaakt door S.T. Dupont uit Parijs en gegraveerd met de Spirit of Ecstasy Expression. Het andere vak bestaat uit een asbak. Om een compacte doorvoer te garanderen, schuiven de sigarenhouders van de asbak pas uit als het vak is geopend.

De Cellarette vertegenwoordigt de toewijding van The House of Rolls-Royce om de beste luxeproducten en ervaringen voor zijn klanten te produceren, tot ver buiten de grenzen van de auto. Zoals elk Rolls-Royce-product kan de Cellarette worden aangepast aan de exacte specificaties van de klant.

De Rolls-Royce Cellarette is verkrijgbaar via de Nederlandse Rolls-Royce-importeur Cito Motors in Eindhoven voor prijzen vanaf € 46.958,-, exclusief lokale belastingen.