Coolnet UV+ verkoelende sjaal van BUFF

Film 30COOLNET UV 19 vrouw25-6-19. Een sjaal die beschermt tegen tegen de zon en verkoeling brengt. De Coolnet UV+ vcan BUFF ademt. is zacht, volledig naadloos, ultralicht en comfortabel.



In de zomer ben je vaak actief in de natuur en geniet je van de zon op je gezicht. Zorg dan wel dat je optimaal beschermd bent. Bijvoorbeeld met de nieuwe Coolnet® UV+ van BUFF®, een multifunctionele sjaal die UPF 50+ zonbescherming biedt en daarnaast een heerlijk verkoelend effect geeft. Bij uitstek een accessoire voor sporters en andere buitenmensen die zich afdoende willen wapenen tegen gevaarlijke UV-straling.
BUFF heeft in samenwerking met HeiQ een innovatieve stof ontworpen die ervoor zorgt dat vocht extra snel verdampt. Hierdoor ontstaat een verkoelend effect waarbij de Coolnet UV+ daadwerkelijk kouder wordt dan de omgeving. Zo blijf je altijd op de juiste temperatuur, ongeacht de inspanning.
COOLNET UV 19 4x
Multifunctioneel accessoire
COOLNET UV 19 vrouwDe Coolnet UV+ is een multifunctioneel accessoire dat onder andere gedragen kan worden als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, piratenmuts, nekwarmer en balaclava. Of je nu hardloper, fietser of wandelaar bent, of op een andere manier actief bent in de buitenlucht: de Coolnet UV+ van BUFF verkoelt en beschermt je optimaal tegen de zon.
De ultralichte stof van de Coolnet UV+ is voor 95% gemaakt uit gerecyclede plastic flessen. Deze worden tot kleine stukjes verwerkt waar vervolgens vezels van worden gemaakt. De vezels worden geweven tot een sterke, elastische stof die te allen tijde zijn pasvorm behoudt. Dankzij een speciaal procedé kan de Coolnet UV+ in vier verschillende richtingen worden uitgerekt, wat in combinatie met het naadloze ontwerp voor maximaal draagcomfort zorgt. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft.
Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Je maakt dus een verantwoorde keuze als je een BUFF draagt.

Informatie
BUFF Coolnet UV+  is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Consumentenadviesprijs € 17,95.

Over BUFF
Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.
BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.