Kerstcadeau? Ik wil graag een puppy!

Vakantie veilingen 18 Puppy voor kerst17-12-18. Een huwelijksaanzoek, een kind of een puppy zijn de mooiste kerstcadeaus die Nederlanders ooit hebben gekregen. Met sokken doe je niemand een plezier.

 

 

Iemand écht verrassen met kerst doe je met ontroerende cadeaus. Dit blijkt uit een onderzoek van VakantieVeilingen onder 840 Nederlanders. De veilingsite wilde graag weten wat de cadeauwensen zijn. Wat blijkt; cadeaus met een emotionele waarde, uitjes en cadeaubonnen krijgen we het liefst! 

Het is bewezen; we willen écht geen sokken voor kerst
Als je Nederlanders vraagt wat het leukste kerstcadeau is dat ze ooit hebben gehad, antwoorden ze massaal ‘Het samen zijn’. En als je denkt dat het niet sentimenteler kan; ‘Verrast worden met een huwelijksaanzoek of het bericht dat je een (klein)kind krijgt’. En dat is dus bij verbazingwekkend veel respondenten gebeurd. Ook huisdieren, foto’s of knutselwerkjes van de kinderen blijven ons lang bij als mooiste kerstcadeaus.
Vakantie veilingen 18 Puppy voor kerst

En wat zijn dan de slechtste kerstcadeaus ooit? Zoals verwacht staan ‘sokken’ met stip op nummer 1. Daarna volgen al snel de douchepakketjes en kersttruien. Die kun je dit jaar dus beter laten liggen. 

Werkgevers slaan opvallend vaak de plank mis met kerstcadeaus
Van kerstpakketten met nutteloze producten tot tassen met een logo van het bedrijf, we zijn er niet blij mee. 1 van de respondenten kreeg zelfs een bon voor plastische chirurgie cadeau! We krijgen het liefst iets relevants van onze baas. Goedgevulde kerstpakketten met aantrekkelijke producten, dagjes weg, waardebonnen waarmee we zelf een cadeau kunnen kiezen, en kerstbonussen doen het goed. 

Uitjes en cadeaubonnen staan op ons verlanglijstje
Nu kun je natuurlijk niet elk jaar verrassend uit de hoek komen met een huwelijksaanzoek of lief katje. Dus waar maak je de gemiddelde Nederlander nog meer blij mee? Maar liefst een derde krijgt het liefst een weekendje weg, hotelovernachting, etentje of cadeaubon met kerst. Veilingsite VakantieVeilingen speelt hier deze maand op in met veel uitjes als kerstcadeaus. Winnaars kunnen de cadeauvouchers op kerstdag nog printen en onder de boom leggen.

Over VakantieVeilingen
VakantieVeilingen is met gemiddeld zeven miljoen bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen. Dagelijks staan er duizenden veilingen live: van dagjes weg tot gadgets en van complete zonvakanties tot sauna's. Consumenten bepalen zelf hun prijs voor het arrangement en kunnen altijd en overal meebieden via de website of app. VakantieVeilingen is onderdeel van Talpa Network.