TheWeeknd lifestyle experience event vol beleving en ervaringen

19-3-24. TheWeeknd is hét nieuwe experience evenement met een vleugje festival gevoel.
TheWeeknd-24-vlaggen.jpg

Gedurende dit weekend kunnen bezoekers kennismaken met ruim 100 merken met ieder een eigen verhaal. De zintuigen worden maximaal geprikkeld en een ervaring rijker gaat men weer huiswaarts. Wat TheWeeknd uniek maakt is dat je als bezoeker bijna alles zelf kan bekijken, testen of proeven, zoals deelnemen aan een yoga introductieles, rondrijden op de nieuwste E-bikes of genieten van een pianoconcert van Iris Hond.
TheWeeknd-24-Afrika_reizen.jpg

Met een aanbod binnen diverse sectoren is er voor ieder wat wils, zoals voor liefhebbers van reizen of de nieuwste gadgets: maak een proefrit in een Microlino Car of test wat de nieuwe Land Rover Defender SV op een speciaal parcours kan. Die unieke zeiltocht altijd al willen maken? Loop even langs bij Fair Ferry. Heb je een motor rijbewijs, probeer dan één van de ‘Peaky Blinders’ achtige motoren van MUTT. Fietsliefhebbers kunnen tijdens een live Q&A in gesprek met de mannen van de fietspodcast Live Slow Ride Fast Laurens ten Dam en Stefan Bolt.

Lifestyle, Health & Beauty
Neem deel aan een yogales van dé yoga master van het Vondelpark in Amsterdam Peter Hin en prikkel je gehoor op de mooie pianoklanken van Iris Hond die naast werken van Ludovico Einaudi ook nummers van haar nieuwe album speelt. Weten hoe je mooi oud wordt, luister dan naar Velthuis kliniek specialist Jacques van der Meulen of laat je voorlichten door Sapje of Ralph Moorman, specialist op het gebied van voeding en hormonen. Neem deel aan een workshop over de relatie tussen geur en emotie door Scents Design en bij House of Lena shop je kleding van mooie designermerken als Monique van Heist, Sessùn, Róhe en Samsøe & Samsøe.
TheWeeknd-24-pianist.jpg

Food & Art
Aan de inwendige mens is ook gedacht; er zijn diverse bars en eetgelegenheden voor de nodige drinks & bites, verfijn je latte art skills tijdens een barista coffee workshop, woon een kookdemonstratie van Fish Tales’ Bart van Olphen bij of kok Jord Althuizen leert je de fijne kneepjes van het BBQ-vak in samenwerking met The Bastard. Kunst ontdek je tot slot in Silo 36, waar een aantal kunstenaars aanwezig zijn en je vertellen over hun werk, zoals Max Turland uit Parijs of Toshy Art.
TheWeeknd-24-mosselen.jpg
Deelnemende merken
Merken die deelnemen zijn o.a. Velthuis kliniek, Land Rover Defender, Silhouet Lighting, Secretos de Andalucia, Fish Tales, The Bastard, MUTT Motorcycles, Nederlandse Streekwijnen, Five Ways Coffee, House of Lena, Scents Design, Brooks Classics, Just Ride On, pianospecialist Piano’s Maene, Riksja Travel, Live Slow Ride Fast, Weltevree Outdoor Furniture, Rusty Gold Motorshop, Sawadee Travel, Africa Cycling, Sapje, Oerchef, Cley Whisky, Outbase Campers, Brooklyn Spares, champagne van Roger Manceaux, Sea Shepherd, Fair Ferry, Microlino Car, Cowboy e-bikes, Kaerel Skincare en Hoff vliegvissen.
TheWeeknd-24-auto.jpg
Datum & tijden:
zaterdag 11 mei van 10u – 20u
zondag 12 mei van 10u – 18u

Ticketprijzen:
€ 19,50 per persoon (vanaf 18 jaar)
Gratis toegang tot 12 jaar, vanaf 12 jaar € 12,50
Combitickets verkrijgbaar in de NS Spoordeelwinkel
Parkeren is gratis

Locatie: DeFabrique - Westkanaaldijk 7, Utrecht
Meer informatie en tickets:  TheWeeknd.nl
Instagram: Live Your Next Story @TheWeeknd

The Weeknd
The Weeknd is een initiatief van Rob de Vos, ondernemer die eerder mede aan de basis stond van de succesvolle (her)lancering van America Today, het kledingmerk Jake Fischer op zette en mede grondlegger is van kindermodebeurs SundaySchool. Tijdens deze laatste periode zag De Vos kansen voor een nieuw type evenement als TheWeeknd waar het draait om beleving en waar de zintuigen van de bezoekers geprikkeld worden. Zo ziet de ideale winkelstraat eruit.