Mañana Mañana start kaartverkoop met Super Early Bird korting

2-2-24. De kaartverkoop voor het meest relaxte festival van Nederland start met Super Early Bird korting.
Manana-Manana-24-Early-bird-korting.jpg

De hele maand februari kunnen trouwe Mañanisten en nieuwsgierige ontdekkers profiteren van fikse korting op ticketprijzen – zolang de voorraad strekt. Achter de schermen werkt het festival hard aan een nog gastvrijer festival met nóg meer verrassingen. Bovendien zijn er elf nieuwe artiesten bekend, van psychedelische popmuziek tot dansbare disco.   

Een heel weekend festivalkamperen voor 89 euro; kom er maar eens om anno 2024. In Laren (Gld.) kan het nog gewoon op 13, 14, 15 en 16 juni. Mañana Mañana start vandaag, op 1 februari, de ticketsale en viert dat met Super Early Bird korting voor snelle beslissers en trouwe fans. Dat komt neer op een dagticket voor € 27,50 (met € 10,- korting op de reguliere ticketprijs) en een heel festivalweekend voor € 89,- (€ 36,- minder dan de reguliere ticketprijs). Mañana Mañana wil hiermee de trouwe fanschare bedienen. Bovendien hoopt ‘het meest relaxte festival van Nederland’ dat het nieuwsgierige festivalfans over de streep kan trekken. Dat lijkt te werken, want op het moment van schrijven is de Super Early Bird-voorraad voor zaterdag- en campingtickets al uitverkocht. Die tickets zijn nog wel met 'gewone' Early Bird-korting verkrijgbaar.
Manana-Manana-24-markt.jpg

Van rock naar poëzie naar reggae naar rave naar verkleedfeestjes
Mañana Mañana 2024 belooft knus, intiem en verrassend te worden met achter iedere boom een verrassing. Ontdek achter in het Larense woud de bospiano of ga op zoek naar een nachtelijke rave in de Tipi. Onveranderd boekt Mañana Mañana talentvolle, opkomende muziek- en theateracts, veelal aan de vooravond van hun doorbraak. Vandaag, op de dag van de start van de voorverkoop, zijn dat: jazzpianist Ruben Hein, de ongelofelijk coole rock ’n rollband The Shivas (US), hiphop-punktrio Hardslag, de garagerockband The Sha-La-Lees (BE/NL), festivalvriend en troubadour Dan Wilson (UK), reggaehelden Starfish, psychedelische popband Zuster Zonnebloem, het discodans-verkleedfeestje van Aerobic Funk, het knetterende punkrockgeweld van Femme Fugazi en theater van Jones and Barnard (UK) en Poëzie Centrale. Eerder dit jaar maakte het festival de eerste artiesten bekend, waaronder Leif de Leeuw Band, Astronaut en Kaboutertje Putlucht. 
Manana-Manana-24-line-up.jpg

Zakje krentenbollen? Geen probleem
Na navraag bij onze bezoekers werd duidelijk dat het toestaan van zelf meegebracht eten en drinken op de camping zou worden gewaardeerd. ‘Dat moet toch kunnen?’ ‘Ja, eigenlijk wel,’ zo is de festivalorganisatie van mening. Daarom zal Mañana Mañana in 2024 coulant zijn met zelf meegebracht eten en drinken op de camping. Per bezoeker mag er twee liter non-alcoholische drank mee en per groep een boodschappentas eten.Ook de pendelbusdienst wordt klantvriendelijker: de bus zal in 2024 daadwerkelijk pendelen en bezoekers met een retourticket kunneninstappen wanneer het hen uitkomt. Pendelbustickets met een tijdslot zijn daarmee verleden tijd.

www.mananamanana.eu