RACE-KIDS op de binnenbaan in Funpark Meppen

RACE KIDS Meppen 1821-11-18. Kou en nattigheid houden de RACE-KIDS niet tegen. De piepjonge coureurs trekken aanstaande zondag hun race-overalls aan op de binnenbaan in Meppen.

 




Laat je kind motorrijden, komende zondag. RACE-KIDS is dan in Meppen, op het Funpark circuit, dat is de binnen kartbaan. Dus droog en met een warme kantine. Vanaf 9 uur tot 12:30 uur rijden er drie groepen, elk op een eigen niveau zodat het veilig en sportief uitdagend blijft. Meppen is een fraai parcours, geen recht stuk, maar veel bochten, mooie ruime en snelle doordraaiers. Voor alle drie groepen is er begeleiding op maat. Ons vernieuwde leerplan wordt doorgevoerd. Dat betekend extra goed kunnen bijleren en voor de ouder een duidelijke toelichting.
RACE KIDS Meppen 18

Op zaterdag 1 en zondag 2 december is RACE-KIDS weer aanwezig voor promotie en opstapdoeleinden op de Kawasaki beurs in Soest. Voor alle bezoekers die er met hun kinderen komen, regelen wij dan het motorrijden, buiten, onder het grote afdak. Binnen is het warm, buiten hartverwarmend. Naast de vele nieuwe Kawasaki modellen en al het overige motornieuws is er ook militair materieel te zien in het museum, dat ook toegankelijk is die dagen. Op vertoon van je motorrijbewijs gratis entree. Kom je ons een handje helpen, dan regelen wij de toegang voor je.

Je mag je aanmelden via de website, ook voor andere data. Dat kan ook al voor diverse dagen in het nieuwe jaar 2019.