Yamaha staat op MOTORbeurs Utrecht en Fiets en Wandelbeurs

16-2-24.  Yamaha presenteert motoren op de MOTORbeurs en eBikes op de Fiets en Wandelbeurs.
Yamaha-MOTORbeurs_Utrecht_en_Fiets_en_Wandelbeurs-24-motoren.jpg

De MOTORbeurs Utrecht is jaarlijks de traditionele kickstart van het nieuwe motorseizoen. En ook de 2024-editie belooft weer een feest voor iedere motorrijder en -fan te worden. Op ruim 50.000 m2 beursvloer laten honderden merken, clubs, dealers, en reisorganisatoren zich van hun beste kant zien. De meer dan 20 motormerken die zijn aangesloten bij de branchevereniging RAI Vereniging, slaan de handen ineen voor deelname aan het grootste motorevenement van Nederland onder de noemer All Brands United. En het spreekt natuurlijk voor zich dat marktleider Yamaha daar ook bij aanwezig is. Op de stand in hal 7 zullen maar liefst 22 Yamaha-modellen te bewonderen zijn, waaronder de nieuwe XSR900 GP, de indrukwekkende nieuwe Hyper Naked MT-09 en de ultieme adventure bike, de Ténéré 700 World Raid met GYTR Kits. De experts van Yamaha staan klaar om je alle ins en outs over de opwindende 2024 line-up te vertellen en al je vragen te beantwoorden. 

Proefrit maken kan ook
Motoren kijken is leuk, maar erop rijden is natuurlijk nóg leuker. Daarom zijn onder andere de MT-07 Pure 35 kW, de maxiscooter TMAX Tech MAX en de populaire Tracer 9 GT beschikbaar voor een gratis proefrit. Geen zorgen over de motorkleding, vanuit de MOTORbeurs Utrecht verzorgen zij deze, zodat je veilig de motor op het testparcours kunt proberen. Is adventure jouw ding, dan moet je zeker naar de Motorbeurs Utrecht komen. Er zijn namelijk twee Ténéré 700 World Rally exemplaren beschikbaar voor een uitdagende proefrit in de speciale Adventure Arena. Je dient voor deze proefrit wel je eigen motoroutfit mee te nemen. De Motorbeurs Utrecht wordt gehouden van 22 t/m 25 februari. Meer info over het programma, de tijden en hoe te reserveren vind je op motorbeursutrecht.nl. 

Yamaha-MOTORbeurs_Utrecht_en_Fiets_en_Wandelbeurs-24-Booster-eBike.jpg
Yamaha eBikes testen
In diezelfde Jaarbeurs Utrecht begint een dag later, op 23 februari, de Fiets en Wandelbeurs. En ook daar is Yamaha een van de exposanten. In het testgedeelte van de beurs, de E-Bike Challenge, zullen alle Yamaha eBikes klaar staan voor een gratis proefrit. Op een indoor parcours van zo’n 1,5 km kun je uitgebreid ervaren welke eBike het beste past bij jouw voorkeuren en rijstijl. Met het brede assortiment Yamaha Mountain bikes, Urban bikes en Gravel bikes is er voor iedere soort eBike-rijder een passende optie. Is snelheid jouw ding, dan kun je je bij Yamaha uitleven. Je krijgt namelijk de kans de BOOSTER speedpedelec uit te proberen. Langs de volle lengte van een Jaarbeurshal kun je probleemloos de indrukwekkende topsnelheid van 45 km/u ervaren. Is Utrecht voor jou iets te ver uit de richting, dan is de Belgische editie van de Fiets en Wandelbeurs wellicht handiger voor je. Op 2 en 3 maart wordt deze beurs gehouden in de Flanders Expo en ook hier zijn alle Yamaha eBikes en de BOOSTER speedpedelec te testen. Meer info over tijden en prijzen van de Fiets en Wandelbeurs vind je op fietsenwandelbeurs.nl en fietsenwandelbeurs.be.