Bonne Maman presenteert 3 nieuwe ambachtelijke zuiveldesserts

Bonne Maman 21 Mousse28-10-21. De lijfspreuk, C’est bon c’est Bonne Maman, is binnen het bekende jam producerende bedrijf dagelijks in gebruik. De groeiende internationale bekendheid van het merk bevestigt dat.

 

 

Het lijdt geen twijfel, alles wat Bonne Maman produceert is gewoon goed. Al sinds de oprichting van het bedrijf, in 1971, worden alle producten naar origineel recept gemaakt, met alleen natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Zo ook de drie nieuwe ambachtelijke zuiveldesserts met de uitgesproken Franse touche:

- Coeur fondant, lavacakeje met een vloeibaar hart van chocolade
- Mousse au chocolat Dark Intense – met 70% cacao
- Crème Brûlée.

De iconische desserts, bekend van de Franse brasserieën, zet je thuis in een hand-om-draai op tafel voor een ware restaurantervaring. Om de volle smaak en hoogste kwaliteit optimaal tot zijn recht te laten komen, worden de desserts gekoeld bewaard en verkocht, voor een zeer vriendelijke prijs. Stijlvol herkenbaar aan het Bonne Mamanlogo met het wit-rode ruitjespatroon dat het schap siert.
Bonne Maman 21 Coeur Fondant

Van confiture naar gekoeld culinair dessert
Bonne Maman lanceerde vorige week drie nieuwe felbegeerde Franse zuiveldessertklassiekers in het Nederlandse koelvak bij Albert Heijn. Het sympathieke A-merk verbreedt het premium assortiment om vanuit haar expertise te innoveren in andere gebruiksmomenten.

Het is niet zo gek dat juist Bonne Maman het koelvak verblijdt met haar authentieke en luxe desserts. Thuisconsumptie nam de afgelopen tijd een vlucht. Mensen geven meer geld uit aan de betere smaakbeleving en het supermarktaanbod was daarin beperkt. Bonne Maman vervult hierin als vooraanstaande kwaliteitsleverancier een behoefte.
Bonne Maman 21 Mousse

Grootmoeders kastje
Dat de receptuur van Bonne Maman geen geheim is blijkt wel uit de immer 100% pure en eenvoudige ingrediënten die je op de etiketten ziet staan. Je kunt ieder product in principe zo zelf namaken. Trouw aan het originele recept met de eerlijke, krachtige producten die vroeger ook in grootmoeders kastje stonden, laat Bonne Maman kunstmatige toevoegingen achterwege.
Bonne Maman 21 Creme brulee pak

Verwenmoment
Bij Bonne Maman staat het verwenmoment centraal, zoals grootmoeder dat met liefde doet. Koester warme, traditionele momenten en geniet samen met gezin en vrienden van culinair gemak. Hier staat het merk om bekend: vrijgevigheid, eenvoud, authenticiteit en het streven naar uitmuntendheid. Bonne Maman nodigt je uit een combinatie van echte klassiekers en nieuwe heerlijkheden te ontdekken.

Meer info via: www.bonnemaman.nl