Bonne Maman Hazelnootpasta nieuwe verwennerij uit Frankrijk
4-10-21. Een Goede Moeder weet haar kroost wel te verwennen met hazelnootpasta die vol zit met hazelnoten. Bonne Maman brengt deze verfijnde hazelnootpasta op de markt.
Het merk dat bekend is van de kwaliteitsjam uit Frankrijk, met de rood-wit geruite deksels. De nieuwe hazelnootverwennerij heeft dezelfde kernwaarden als de confituren: een product van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit handgeschreven etiket en de iconische deksel.
Wat maakt deze hazelnootpasta bijzonder?
De hazelnootpasta van Bonne Maman bevat meer hazelnoten dan menig andere pasta. Er zit maar liefst 20% hazelnoten in een pot. Vergelijk dat eens met een ander merk. Nog een groot voordeel is dat het product géén palmolie bevat. Goed voor het milieu dus.
Bonne Maman roostert de hazelnoten licht. Zo blijft de smaak van de hazelnoot optimaal. Deze hazelnootlekkernij is gemaakt naar grootmoeders recept met puur natuurlijke producten en véél liefde.
Hazelnootpasta is een populair broodbeleg. Ondanks het ruime keuzeaanbod zal deze pasta de markt veroveren. De romige smaak en fluweelzachte textuur van de pasta zijn de grote troeven van Bonne Maman. Dat moet je zelf ervaren.
Over Bonne Maman
Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van de Lot, in een prachtig fruitgebied, aan de samenvloeiing van de rivieren Cère en Dordogne.
Jean Gervoson, de oprichter, bedenkt de naam Bonne Maman. De liefdevolle naam voor grootmoeders van de familie, perfect passend bij het idee van de jam en natuurlijk ook bij de hazelnootpasta. Met liefde thuis gemaakt, zoals moeder dat doet voor haar kinderen.