Stem op de beste gastvrouw/heer van 2019

Horecava FB professionals 201916-12-18. Morgen begint de eerste stemronde de 10 genomineerde gastheren en gastvrouwen voor AF&BM’s F&B Professional of the Year 2019. Doe mee!

 


Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team. De afgelopen maanden heeft de AF&BM als netwerkvereniging voor F&B professionals via diverse media opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Gisteren zijn in de Mariënhof in Amersfoort door AF&BM voorzitter René Giel de tien genomineerden bekend gemaakt die de komende weken met elkaar de strijd aan gaan om de felbegeerde titel.

De tien genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

1. Tim Maathuis – Assistant Food & Beverage Manager – Conservatorium Hotel Amsterdam
2. Vincent van Riet – Maître – Hotel De l’Europe / Restaurant Bord’Eau Amsterdam
3. Caroline van den Hoogen – Food & Beverage Manager – Hotel Van der Valk Hoorn
4. Sander Smeets – Food & Beverage Manager – Golden Tulip Hotel Central ‘s Hertogenbosch
5. Lieke Weerdenburg – Food & Beverage Manager – Van der Valk Uden / Veghel
6. Rick de Louw – Operationeel Manager – Vineyard Party Catering
7. Sander van de Ven – Hospitality & Event Manager – Hutten Catering, locatie Vanderlande Veghel
8. Jordy van der Vegt – Restaurant Manager – Kasteel De Wittenburg Wassenaar
9. David van Panhuys – Assistent Bedrijfsleider – The Harbouw Club Rotterdam
10. Eric Ruitenberg – Food & Beverage Manager – Nhow Rotterdam
Horecava FB professionals 2019
Foto: Cynthia van Dijke. Zes van de tien genomineerden waren bij de bekendmaking aanwezig. Vlnr: Sander van de Ven, Rick de Louw, Lieke Weerdenburg, Sander Smeets, Vincent van Riet en Caroline van den Hoogen

Het niveau van de verkiezing is dit jaar echt bijzonder hoog. Hierbij kenmerkt de verkiezing zich door een mooie diversiteit aan professionals die werkzaam zijn in hoogwaardige hospitality organisaties in de breedte van de branche. Opvallend hierbij is dat dit jaar voor het eerst ook bedrijfs- en partycatering vertegenwoordigd zijn. En de bevestiging dat Van der Valk met twee genomineerde dames opvallend goed aan de weg timmert.

Tijdens de verkiezing zal dit jaar extra gelet worden op hoe de F&B professionals binnen hun organisatie omgaan met sociaal maatschappelijke thema’s zoals minder en verantwoord alcoholgebruik en de gasten enthousiasmeren voor duurzame en gezonde voeding.

Het verloop van de verkiezing:
• Vanaf 17 december kan via www.afbm.nl gestemd worden op jouw favoriet;
• Op woensdag 9 januari wordt de top drie met de meeste stemmen bekend gemaakt op de Horecava. Deze drie gaan door naar de finale;
• Op vrijdag 18 januari bezoekt de vakjury de finalisten in de organisaties waar zij werkzaam zijn. Tijdens dit bezoek presenteren de finalisten zich, waarna de vakjury de winnaar bepaald;
• Op 2 februari wordt, tijdens het AF&BM jaargala in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, de award uitgereikt aan de F&B Professional of the Year 2019.
De vakjury bestaat dit jaar uit:
• Maarten Wessels – Wessels Trainingen
• Iris Kranenburg – Entree Magazine
• Paul Sprakel – Hospitality Management
• Demian van der Reijden – Misset Horeca
• Ruth Engels – INK Hotel Amsterdam (F&B Prof of the Year ’18)
• Frank Lindner – Food Inspiration

Check Facebook, Twitter én de website van de AF&BM voor meer updates!