Nieuwe VW Polo met rijkere standaarduitrusting € 2.000 goedkoper

Volkswagen Polo R Line 21 lv24-7-21. De nieuwe Polo is vanaf nu te bestellen. Met voortaan standaard meer aan boord, zoals Lane Assist, LED-verlichting en een Digital Cockpit.

 


Hij maakt bovendien indruk met zijn vernieuwde design en geavanceerde technologie, waaronder IQ. DRIVE Travel Assist voor gedeeltelijk geautomatiseerd rijden. De vanafprijs van de nieuwe en fors rijker uitgeruste Polo is bijna € 2.000 lager dan voorheen. De compacte Volkswagen is nu te bestellen vanaf € 19.990*.
Volkswagen Polo Style 21 lzij

De nieuwe Polo is direct te herkennen aan zijn gerestylde front en de LED-verlichting rondom, die aan de achterzijde nu doorloopt tot in de achterklep. De IQ. LIGHT matrix LED-koplampen (standaard op Style, R-Line Business+ en GTI) zijn met elkaar verbonden door een karakteristieke LED-lichtstrip. Met zijn nieuwe technologieën legt de Polo de lat wederom hoger in zijn segment. Uitzonderlijk in deze klasse is het IQ. DRIVE Travel Assist waarmee de Polo gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden (inbegrepen vanaf uitrustingsniveau Life). Lane Assist, Emergency Braking Front Assist en City Emergency Braking zijn nu ook standaard.

Next level infotainment
Qua connectiviteit en infotainment verlegt de nieuwe Polo opnieuw de grenzen. Het ‘Ready to Discover’-infotainmentsysteem maakt het mogelijk om de navigatiefunctie na aanschaf ‘on demand’ te activeren. Navigatie is standaard op het ‘Discover Media’-systeem met 8,0 inch display en ‘Discover Pro’ (9,2 inch display). Vanaf ‘Ready to Discover’ is altijd 'Streaming & Internet' standaard. Hiermee is de Polo 24/7 verbonden met het internet voor toegang tot allerlei digitale diensten.
Volkswagen Polo R Line 21 dash

Vijf uitvoeringen en speciale Business-modellen
De nieuwe Polo is leverbaar in de uitvoeringen Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Speciaal voor zakelijke rijders zijn er luxe Business-modellen beschikbaar. De basisuitvoering (Polo) biedt standaard al het volledig digitale instrumentenpaneel (Digital Cockpit), het multimediasysteem ‘Composition’ met touchscreen, Telefoonvoorbereiding, We Connect Plus (inclusief abonnement voor 12 maanden), Lane Assist, LED-koplampen, Climatic airconditioning en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels.
Volkswagen Polo R Line 21 ra