McLaren app 18 homeMcLaren presenteert ‘Ultimate Series’ app

16-5-18. Praat mee en wordt onderdeel van de McLaren-wereldNieuws, video's, instructieboekjes, forums en als eerste inschrijven voor McLaren-evenementen. Allemaal via de nieuwe mobiele app voor eigenaren en fans.

 

 

Neem je McLaren overal mee naar toe met behulp van de eerste echte, eigen automotive app van het merk. De hele wereld van het Britse sportwagenmerk kan dankzij de snelste app die er is nu met je mee in je broekzak of handbagage. De nieuwe McLaren Mobile App is beschikbaar voor Apple en Android smartphones en is de digitale toegangspoort naar een wereld voor passie en opwinding rond McLaren Automotive.
Geregistreerde gebruikers lezen via de app het laatste nieuws over McLaren en hebben toegang tot alle informatie over de modellen, motorsportactiviteiten, lifestyle en de evenementen die eraan komen. Bovendien kunnen zij zich als eerste voor die evenementen inschrijven en zijn McLaren Automotive’s inspanningen op social media te volgen.
McLaren app 18 home

Weddenschap
Via de app gaan de vleugeldeuren van alle McLaren-modellen uit de Sports Series, Super Series wijd open. Van elk model zijn de handboeken beschikbaar in PDF-formaat en in verschillende talen. Dat is vooral handig voor eigenaren van een McLaren die onderweg een detail willen checken of iets op willen zoeken.

Newsfeed
De McLaren Mobile App biedt een groot aantal mogelijkheden om alles te weten te komen en deel uit te maken van de activiteiten van McLaren Automotive. Nieuws en video's worden zo snel als maar kan zichtbaar op je telefoon en gebruikers kunnen hun voorkeuren instellen zodat in de newsfeed alleen informatie naar voren komt waar de interesse naar uitgaat.
McLaren app 18 latest

De app heeft bovendien toegang tot alle content over McLaren op de populairste social mediakanalen.

De app downloaden en registreren is simpel: als je al geregistreerd bent bij McLaren Automotive krijg je vanzelf een e-mail met een persoonlijke QR-code. Scan deze code met je telefoon en de rest gaat vanzelf. Er zijn diverse tutorials beschikbaar om snel te weten te komen wat er allemaal mogelijk is met de app. Ook kan er in de Apple App Store of Google Play Store naar ‘McLaren Automotive’ worden gezocht.