Polestar 2 heeft geremd trekvermogen van 1.500 kg

Polestar 2 19 lv30-12-19. Een volledig elektrische auto met hoog trekvermogen. De Polestar 2 is een waar trekpaard.

 

De Polestar 2 is een elektrisch gedreven fastback met extreem hoge specificaties en focus op de bestuurder. Voor Polestar betekenen prestaties niet alleen lineaire versnelling, maar ook de mogelijkheid om naadloos te integreren in een moderne levensstijl. Van meet af aan is de Polestar 2 ontworpen volgens deze filosofie, die ook nuttig trekvermogen en gemakkelijke toegang tot de bagageruimte achterin omvat.
Polestar 2 19 trekhaak lzij

Een geremd trekvermogen van 1.500 kg maakt van de Polestar 2 een leider op het gebied van compacte elektrische voertuigen. De optionele elektrische inklapbare trekhaak biedt aan de Polestar 2-bestuurders een ongeëvenaarde flexibiliteit.
Polestar 2 19 trekhaak ra

De gecombineerde bagageruimte is 440 liter: een bagageruimte van 405 liter achteraan en een opbergvak van 35 liter vooraan. Het fastback-ontwerp, met een wijd openende achterklep, zorgt ervoor dat de laadruimte achteraan bijzonder gemakkelijk toegankelijk is. Een extra dakdrager kan nog eens 75 kg dragen.

De prijs van de trekhaak, inclusief btw, in de eerste Europese lanceringsmarkten voor de Polestar 2 is in Nederland  1.100 euro.