Lexus lounge Brussels Airport beste in Europa

Lexus lounge Brussels 19 planten16-6-19. Sinds 25 juni 2018 hebben ruim 450.000 reisprofessionals en reizigers de lounge van Lexus bezocht op de luchthaven van Brussel. En die is in hun ogen de beste van Europa.

 

 

‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ op de luchthaven van Brussel heeft een prestigieuze prijs gekregen. Deze lounge is verkozen tot ‘Europe’s Leading Airport Lounge 2019’ door World Travel Awards, een prestigieus en wereldwijd erkend programma op het gebied van reizen en toerisme. De prijs is gebaseerd op het oordeel van bezoekers en professionals uit de reis- en toerismewereld.‘
‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ opende de deuren op 25 juni 2018 als een ontspannende nieuwe omgeving voor internationale reizigers, geïnspireerd door Lexus’ luxe, design en het toppunt van gastvrijheid: Omotenashi. Sinds de opening heeft de lounge al meer dan 450.000 bezoekers verwelkomd. 
Lexus lounge Brussels 19 stoelen
Perfect voorbeeld van samenwerkingTanguy Cartuyvels, Head of Customer Experience & Marketing bij Brussels Airlines, ziet de prijs als een aanmoediging: “’Customer centricity’ is voor ons meer dan alleen een buzz-woord. Reizigers staan echt centraal in alles wat we doen. Deze award moedigt ons aan om continu te blijven investeren in gastvrije dienstverlening. “THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is een perfect voorbeeld. Hoe wij samen met Lexus, een merk dat gedreven wordt door de hoogste kwaliteit van dienstverlening, een ideale omgeving aanbieden die ontworpen is om te voldoen aan individuele behoeften van onze klanten.”

Ware spirit van Omotenashi
Pascal Ruch, Vice-President of Lexus Europe: “We zijn enorm blij dat de reisindustrie de unieke ervaring voor zakenreizigers erkent die wij met Lexus en Brussels Airlines aanbieden via ons lounge-partnerschap op Brussels Airport. Voor Lexus is deze samenwerking een unieke kans om onze kernwaarden van design en vakmanschap aan een wereldwijd publiek te tonen dat veel verder reikt dan enkel de auto-industrie. Dit is een plek waar mensen kunnen kennismaken met en genieten van Lexus’ ware spirit van Omotenashi, de Japans geïnspireerde persoonlijke en exceptionele klantervaring die we onze gasten aanbieden.”
Lexus lounge Brussels 19 tafel
Lexus als wereldwijd luxueus lifestyle merk
‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ markeert de verdere expansie van Lexus als een wereldwijd luxueus lifestyle merk. Lounge-gasten kunnen genieten van een brede waaier aan faciliteiten om hun bezoek comfortabel en ontspannend te maken terwijl ze tegelijkertijd ondergedompeld worden in de wereld van Lexus. Met zijn 2040 m² biedt de lounge plaats aan 500 gasten. Vertaalslag van designconcept Lexus-dealersDe Lexus zone is ontworpen door FITCH, een retail- en merkenadviesbureau dat ook een succesvol designconcept voor het Europese netwerk van Lexus-dealers heeft ontwikkeld. Het bureau heeft een aantal van de ideeën uit dat project kunnen uitbreiden en nieuwe en boeiende elementen kunnen introduceren, waarbij het zich verder heeft laten inspireren door de INTERSECT by Lexus belevingscentra in Tokio, Dubai & New York.
Lexus lounge Brussels 19 planten
Bezoekers krijgen een unieke mix van premium features:
Japanse gastvrijheid door LexusEen unieke chocolade-ervaring gehost door een Neuhaus meesterchocolatier‘At Home SPA’ douche suites van GroheIndividuele slaapruimtes, inclusief een sterrenhemelLexus LS Shiatsu-effect massagestoelenEen uitgebreid aanbod aan verse en biologische maaltijden en drankjes van Foodmaker en RomboutsEen biertap met de beste Belgische bierenInspirerende kunst- en designelementen van LexusEen speciale Mark Levinson high-end audioroom om naar muziek te luisterenRegelmatig events van wijnproeverijen tot concerten.
‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ bevindt zich in terminal A van Brussels Airport en is dagelijks geopend van 05:00 tot 21:00.