MG onthult nieuw merk IM op Geneva International Motor Show

27-2-24. MG staat niet alleen met de geheel nieuwe MG3 in Genève, maar presenteert tijdens de show ook een compleet nieuw elektrisch automerk, genaamd IM.
IM_L6-24-rv-boven.jpg

IM staat voor Intelligent Mobility en is een compleet nieuw merk van het moederbedrijf van MG. De modellen van IM kenmerken zich door hun intelligentie en opwindende rijdynamiek. IM wordt in 2025 in Europa gelanceerd en richt zich met name op executive sedans en grotere SUV’s in het premium segment.

De IM L6, die eveneens zijn debuut beleeft in Genève, is een premium, puur elektrische sedan met de allernieuwste technologie. Hij onderscheidt zich, net als de overige modellen van het nieuwe merk, met zijn innovatieve EV-aandrijflijn en de geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentie en connected diensten voor IM-rijders.

De IM L6 wordt leverbaar in twee verschillende uitvoeringen die adembenemende prestaties, waaronder een acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 3 seconden, combineren met een groot rijbereik van meer dan 600* tot 800* kilometer.

De geheel nieuwe MG3 Hybrid en IM L6 worden op maandag 26 februari om 10.30 uur onthuld op de MG-stand (nummer 4251) in hal 4.

*) Het verwachte WLTP-bereik van de IM L6 met Lithium-ion batterij is 600 km en de variant met Solid State batterij 800 km.