Volkswagen maakt elektrisch rijden bereikbaarder en luxer met ID

8-1-24. Het grootste automerk van Nederland in 2023 maakt elektrisch rijden dit nieuwe jaar extra luxe en voordelig met de nieuwe, direct bestelbare Pro Business-modellen.
Volkswagen-ID3-24-lv.jpg

Naast succesnummers ID.3, ID.4 en ID.5 is ook de gloednieuwe ID.7, die inmiddels bij de Volkswagen-dealers te rijden is, er meteen als compleet uitgevoerde én scherp geprijsde Pro Business.

De onlangs verder verfijnde ID.3 is er in 2024 ook in de luxe Pro Business-uitvoering met standaard metallic lak en 18 inch lichtmetalen velgen. Eveneens inbegrepen is het Design Pakket, met onder meer IQ. Light LED Matrix-verlichting - inclusief de kenmerkende LED-strip die de koplampunits met elkaar verbindt - en donker getinte ramen achter. Het Comfort Pakket onderstreept de luxe uitstraling nog eens extra met Climatronic automatische airconditioning, verwarming van stoelen en stuur én Navigatie Discover Pro met een 30,5 cm display. De ID.3 Pro Business is er vanaf € 41.990*. Na aftrek van de SEPP-subsidie van € 2.950 rijden particulieren hem zelfs al vanaf € 39.040*.
Volkswagen-ID4_Pro_Business-24-lv.jpg

Vernieuwde ID.4 en ID.5: als Pro Business aantrekkelijker dan ooit
De ID.4 en ID.5 krijgen een belangrijke update. Ze zijn nu voorzien van het nieuwe, snellere infotainmentsysteem dat we kennen uit de ID.7 en krijgen ook de krachtiger en efficiëntere aandrijflijn uit dat topmodel. De vernieuwde ID.4 en ID.5 gaan als nieuwe Pro Business-uitvoeringen nog een stap verder. Zo beschikken ze standaard over een elektrisch bediende achterklep en net als de ID.3 over diverse optiepakketten, waaronder het Design Pakket (met onder meer LED Matrix-verlichting, donker getinte ramen achter en meer), het Interieur Style Pakket (met bijvoorbeeld een verwarmd stuurwiel en zwarte hemelbekleding), het Multimedia Pakket (met onder andere Navigatie Discover Pro en een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons) en het Assistance Pakket met veel geavanceerde en praktische veiligheidsvoorzieningen, zoals een achteruitrijcamera en Keyless Access. De aantrekkingskracht van de ID.4 en ID.5 Pro Business zit hem daarnaast ook in de scherpe prijzen vanaf € 50.990*.
Volkswagen-ID5_Pro_Business-24-lv.jpg

ID.7 luidt als Pro Business het nieuwe jaar in
De ID.7 is de limousine die met zijn hoge comfortniveau en ruime actieradius lange reizen korter laat lijken. Deze nieuwste aanwinst binnen de ID.-familie trapt het jaar 2024 af als zeer luxe Pro Business-uitvoering. Hij heeft alle features van de ID.4 en ID.5 Pro Business en krijgt daarnaast ook het exterieurpakket en hightech voorzieningen als het augmented reality head-up display, Keyless Access en Park Assist Pro. De ID.7 Pro Business is leverbaar vanaf € 61.490* en staat nu bij alle Volkswagen-dealers klaar voor een proefrit. Binnenkort volgt tevens de ID.7 Pro, met een vanafprijs van € 59.990*.
Volkswagen-ID7-24-la.jpg

Volkswagen Service en t/m 7 jaar onderhoud inclusief
Alle ID.-modellen worden standaard geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie, 8 jaar fabrieksgarantie op het accupakket (of maximaal 160.000 km) en tot en met 7 jaar onderhoud en APK. Daarnaast kan er gebruikgemaakt worden van gratis 24u pechhulp binnen Europa.