Volkswagen Caddy California voor avontuur en praktisch gebruik

Film 30Volkswagen Caddy California 21 tent4-12-21. Volkswagen Caddy California een veelzijdige auto voor dagelijks gebruik en vrijetijd in één. Met ultiem slaapcomfort dankzij springveren onder een comfortabel matras.

 


De nieuwe multifunctionele avonturier is de opvolger van de Caddy Beach en diens voorganger, de Caddy Tramper. De nieuwe Caddy California is standaard rijk uitgerust met onder meer Airco, Lane assist, Cruise Control en Front Assist. De veelzijdige Caddy California is vanaf € 39.600* te bestellen bij het Volkswagen Campercentrum.
Volkswagen Caddy California 21 rv

Hoogstaand comfort en gebruiksgemak
Het jongste lid van de California-familie staat met zijn ‘af fabriek’ kampeeruitrusting en compacte afmetingen (lengte 4,5 meter of 4,85 meter als Maxi) klaar voor mensen die kiezen voor een praktische auto voor dagelijks gebruik én kampeermogelijkheden in één. De Caddy California voldoet niet aan de Nederlandse inrichtingseisen om als ‘kampeerauto’ te worden gezien (voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Volkswagen Campercentrum).
De kleinste versie in de California-familie biedt net als zijn grotere broer, de Transporter California 6.1, ultiem slaapcomfort dankzij springveren onder het comfortabele matras (1,98 x 1,07 meter). Het optionele glazen panoramadak biedt een unieke mogelijkheid om de sterrenhemel vanuit het bed te bekijken. Het nieuw ontwikkelde tentsysteem2 is uitermate doordacht. Door middel van een luchtbuisframe is de tent in een mum van tijd opgezet en eenvoudig te koppelen aan de achterkant van de auto.
Volkswagen Caddy California 21 tent

De Caddy California is even compact als flexibel: als het bed niet wordt gebruikt, is het in een paar stappen eenvoudig te verwijderen. Hiermee is de kofferbak volledig te gebruiken en biedt de auto plaats aan vijf personen inclusief bagage. Ook is de Caddy California verkrijgbaar met een uittrekbare mini-keuken achterin de kofferbak, waar beschut onder de achterklep een smakelijk eenpansgerechtje kan worden bereid. De nieuwe Caddy California overtuigt met vele slimme vondsten om de ruimte van de auto optimaal te benutten. Natuurlijk heeft hij ook bijpassend kampeermeubilair, twee klapstoelen en een opklapbare tafel aan boord, een typerende eigenschap van een California.
Volkswagen Caddy California 21 keuken
Slimme features en innovatieve assistentie
De nieuwe Caddy California is leverbaar met een grote hoeveelheid assistentiesystemen. Voorbeelden zijn de ‘Front Assist; noodremassistent, ‘Lane Assist’ rijstrookmonitoring, ‘Blind Spot’ dodehoekdetectie, ‘Rear Traffic Alert’ achteruitrijassistent, Uitwijkassistent, Adaptive Cruise Control, achteruitrijcamera, ‘Trailer Assist’ aanhangwagenmanoevreerhulp en ‘Park Assist’ inparkeerassistent.
Volkswagen Caddy California 21 lzij

Sterk en zuinig
De Caddy California is te bestellen met een krachtige en zuinige benzine- of dieselmotor. Voor de benzinemotor met een vermogen van 84 kW/114 pk is er keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventraps automaat. De dieselvariant met 90 kW/122 pk is standaard gekoppeld aan de zeventraps automatische transmissie in combinatie met voorwielaandrijving.

Standaard zeer rijk uitgerust
Standaard biedt de nieuwe Caddy California veel comfort voor een aangename reis, met onder andere Climatic airconditioning, Radio Composition Audio met 6,5 inch touchscreen inclusief bluetooth telefoonvoorbereiding, cruise control, Lane Assist en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. De Caddy California is leverbaar vanaf € 39.600*.
Volkswagen Caddy California 21 achter

De Caddy California is te bezichtigen bij het Volkswagen Campercentrum in Amersfoort. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.