32 Ford Transit Customs voor Van der Leij bouwbedrijven

Ford Transit Custom VdLeij 21 lv rij18-10-21. Van der Leij Bouwbedrijven gaat het wagenpark flink vernieuwen. met de aanschaf van 32 Ford Transit Customs.

 


Momenteel worden 32 Ford bedrijfswagens van het type Transit Custom klaargemaakt voor aflevering aan Van der Leij Bouwbedrijven. Dit Amsterdamse familiebedrijf bestaat al 40 jaar en doet veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor corporaties, VvE’s, institutionele vastgoedeigenaren, kerkgenootschappen en scholen.
Ford Transit Custom VdLeij 21 ra

Van der Leij staat bekend om hun deskundigheid, groot landelijk netwerk, goede service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit sluit naadloos aan op de waarden van Ford. In samenspraak met de medewerkers heeft Van der Leij gekozen voor de Ford Transit Custom. De komende weken worden deze praktische bedrijfswagens uitgeleverd.
Ford Transit Custom VdLeij 21 lv rij

Sterk presterend portfolio
Het Ford bedrijfswagen portfolio presteert ook het derde kwartaal van dit jaar sterk. De Ranger en de 2-tons Transit blijven de snelste stijgers in hun segment. Het marktaandeel van de Ranger is doorgegroeid naar ruim 23 procent; bijna één op de vier verkochte pick-ups in Nederland is een Ford. De Transit Custom noteert aan het eind van het derde kwartaal een marktaandeel van ruim 18%. De 2-tons Transit, waarvan de vernieuwde versie met nog meer assistentiesystemen kan worden uitgerust, is tevens leverbaar met SYNC 4. Dit is het nieuwste, volledig verbonden connectiviteissysteem dat is ontworpen om de productiviteit te verhogen en de werklast van de bestuurder te verminderen.

“We zijn er trots op de gestage groei op de Nederlandse markt ook tijdens deze – voor onze branche uitdagende – tijden te kunnen vasthouden. Een order zoals die voor Van der Leij Bouwbedrijven mogen leveren, is voor ons een kroon op het werk van de gehele organisatie. Met de nieuwe diensten van Ford Liive en een aantal belangrijke geëlektrificeerde nieuwe modellen in het verschiet, zijn wij ervan overtuigd onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. We streven daarbij naar honderd procent uptime van de Ford bedrijfswagens van onze klanten. Door dat streven waar te maken, dragen we optimaal bij aan het maximaal renderen van het wagenpark van onze klanten”, aldus Emil Bos, Commercial Vehicle Manager bij Ford Nederland.