Renault Trafic Business rijke uitrusting gunstige prijs

Renault Trafic Business 20 lv2-6-20. Renault introduceert de Trafic Business een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie voor iedereen die de bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.



De nieuwe Renault Trafic Business combineert een gunstige prijsstelling met een rijke uitrusting. Zo is deze versie standaard uitgerust met onder andere airconditioning, LED-koplampen, MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met smartphone-connectie via Apple CarPlay of Android Auto, een met leder bekleed stuurwiel en parkeersensoren aan de achterzijde.
De Business-uitvoering is leverbaar als Gesloten Bestel en als Dubbele Cabine, beide in de lengte- en hoogtemaat L2H1. Er is ook keuze uit twee dieselmotoren: de Energy dCi 120 met handgeschakelde versnellingsbak en de krachtigere Energy dCi 145 met automatische EDC-transmissie.
Renault Trafic Business 20 lv
De Renault Trafic Business is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 19.970,-*. Met een netto bijtelling vanaf € 219,- per maand voor de Trafic Business Gesloten Bestel L2H1 met Energy dCi 120-motor betaalt de berijder circa € 70,- per maand minder bijtelling ten opzichte van een vergelijkbaar uitgeruste versie. De levering van de Renault Trafic Business start in het najaar.
* Exclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken.