NK Veiligste Chauffeur 2020 start op 1 april

NK Veiligste Chauffeur 19 Martin Kolff Helene10-1-20. Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij het NK Veiligste Chauffeur gehouden. De competitie gaat op 1 april van start. De grote finale vindt op zaterdag 26 september plaats op het TT Circuit in Assen. Meld je nu alvast aan.

 

 

NK Veiligste Chauffeur 19 Martin KolffDeelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs. Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen stonden in 2018 aan de basis van de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Sinds afgelopen jaar is het NK Veiligste Chauffeur onderdeel van de TVM Awards.

“Naast TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland hebben meerdere partners uit de transportsector zich wederom aan het initiatief verbonden. Het doel is om hiermee een wezenlijke bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag. Bij alle weggebruikers. Tevens willen de betrokken partijen via de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur een positieve impuls geven aan het imago van de gehele beroepsgroep”, licht Charles Engelaar, Director Marketing Communication Volvo Trucks Nederland toe.
NK Veiligste Chauffeur 19 Martin Kolff Helene
Aan het NK Veiligste Chauffeur namen vorig jaar ruim duizend beroepschauffeurs deel. De winnaar van de competitie werd Martin Kolff, vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam. Met zijn overwinning verdiende hij onder andere een reis naar Brazilië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Volvo Trucks in Curitiba.

Ook dit jaar begint de competitie van het NK Veiligste Chauffeur met een onlinefase, waarin kennis en andere relevante vaardigheden op een breed niveau worden getest. Een geselecteerde groep deelnemers wordt vervolgens uitgenodigd voor de NK-finale op 26 september, waar naast theoretische kennis ook praktijkvaardigheden worden getest.
Meer informatie over het NK Veiligste Chauffeur op www.tvmawards.nl