Opel Vivaro speelt een rol in online serie Jachtseizoen

Film 30Opel Vivaro Jachtseizoen flyer8-11-19. De nieuwe Opel Vivaro speelt een belangrijke rol in het vierde seizoen van het online format Jachtseizoen.

 

In deze serie opent het team van StukTV de jacht op bekende Nederlanders die vier uur lang de jagers van StukTV moeten zien te ontlopen. Met behulp van onder meer GPS, een drone én de nieuwe Opel Vivaro moeten de ‘voortvluchtigen’ gevonden worden.
Opel Vivaro Jachtseizoen flyer

De serie Jachtseizoen van StukTV is bijzonder succesvol. Met ruim 1,5 miljoen kijkers per aflevering is dit een van de succesvolste online formats in Nederland. StukTV heeft ruim 2 miljoen YouTube-abonnees en meer dan een miljoen volgers op Instagram. Dankzij de samenwerking met StukTV creëert Opel op onconventionele wijze awareness voor de nieuwe Opel Vivaro. In de acht afleveringen van Jachtseizoen komt de veelzijdige Opel Vivaro perfect tot uiting als ideale ‘jachtbolide’.

Win-actie
De eerste afleveringen van Jachtseizoen zijn inmiddels te bekijken via het YouTube-kanaal van StukTV. Bovendien is de Opel Vivaro ‘jachtauto’ uit de serie Jachtseizoen te winnen. Ga naar www.opel.nl/jachtseizoen en maak kans!