Scania R410 LNG voor demoritten TC Hardenberg

Scania R 410 LNG 18 rv12-3-18. Morgen begint Transport Compleet Hardenberg (13 t/m 15 maart). Scania zorgt voor een primeur door een R410 LNG beschibaar te hebben voor demoritten.

 

 

Tijdens de komende Transport Compleet Hardenberg biedt Scania beursbezoekers de mogelijkheid om zelf achter het stuur van de New Generation Scania met de nieuwe 410 pk gasmotor plaats te nemen. Het is voor het eerst dat deze truck in Nederland zal rondrijden en Transport Compleet heeft hiermee wederom een grote primeur te pakken.

Scania R 410 LNG 18 rv

Eind vorig jaar werd de nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor wereldwijd geïntroduceerd en nu is deze in Nederland voor geïnteresseerde beursbezoekers beschikbaar om zelf uit te proberen. Met zijn koppel van 2000 Nm biedt de motor een trekkracht die vergelijkbaar is met zijn dieselvariant. Hierdoor reageert de motor vlot op het gaspedaal en beweegt de vrachtwagen zich soepel door het verkeer; maar dan wel met het voordeel van een lagere uitstoot en een stillere motor. Niet voor niets is de motor Piek QuietTRUCK gecertificeerd.

De demoritten zijn alle dagen van de beurs gedurende de openingstijden mogelijk. Meer info vindt u op de beurs.