Riviercruise in Vietnam, Myanmar of Mekong-delta

All Ways Irrawaddy Explorer22-8-19. Riviercruises door Azië zijn al langer populair in het buitenland, maar meer dan ooit binnen handbereik van de Nederlander. Ontdek de schoonheid van Azië met All Ways Cruises.

 

De Belgische cruisespecialist All Ways Cruises, aanbieder van wereldwijde rivier- en zeecruises, ziet een groeiende belangstelling voor cruises door Azië. "Voor wie veel van dit exotische continent wil ontdekken, maar niet van lange bus-, auto- of treinreizen houdt is de riviercruise het ultieme alternatief. De boot fungeert niet alleen als accommodatie maar ook als vervoermiddel, met alle comfort van een heus hotel. De reis wordt een deugt en de vergezichten vanaf het dek of vanuit de kajuit zijn telkens uniek", aldus Kathleen Beaucarne, cruise-expert bij All Ways.
All Ways Vietnam
Azië vanaf het water
Mysterieus Azië is op vele manieren te ontdekken, een daarvan is vanaf het water. Met een riviercruise wordt de reis een deugt en ziet men plekken die voor reizigers over land verborgen blijven. "Wat riviercruises populair maakt, is de unieke beleving van een bestemming vanaf het water", zegt Beaucarne. "Wanneer het om rondreizen op verre bestemming gaat, zien wij dat onze klanten kiezen voor cruises vanwege het comfort van een vaste accommodatie gedurende de gehele reis, gecombineerd met een divers programma zowel aan boord als aan land. Juist deze combinatie maakt het concept voor een groeiende doelgroep aantrekkelijk."
All Ways Thailand
Ontdekken en ontspannen
Een verrassende ontdekkingsreis hoeft geen vermoeiende expeditie te zijn. Nieuwsgierige reizigers kunnen onontdekte plekken, zoals bijvoorbeeld Myanmar, ook in een gemoedelijk tempo bereizen. Op een riviercruise ervaar je de voordelen van 'slow travel'. Landschappen die langzaam voorbij trekken zodat je de kans krijgt ze volledig op je in te laten werken terwijl je op de achtergrond de natuurlijke geluiden van de omgeving hoort. Even helemaal onthaasten. Een kwalitatieve ervaring die gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen zal zorgen.
All Ways Irrawaddy Explorer
Over All Ways Cruises
Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming. 

Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website: www.all-ways.be/nl