All Ways Cruises looks a the bright side of Brexit

Schotland haven28-1-20. Vrijdag is Brexit een feit. Bij de Brexit-vaart hoort natuurlijk een opheffings-uitverkoop. Daarom biedt All Ways de hele maand februari iedere 2e passagier 50% korting aan.

 

 

De Britten hebben altijd al gesproken over ‘the continent’ alsof het een compleet andere wereld is, maar met de aanstaande Brexit zal de scheiding tussen de Britse Eilanden en het Europese vaste land extra duidelijk worden. Wie met eigen ogen ‘Brittannië na de Brexit’ wil aanschouwen, kan dit voorjaar cruisend langs Ierland, Noord-Ierland, Schotland en Engeland varen.
Schotland haven

Brittannië na de Brexit
Of Groot Brittannië de EU daadwerkelijk gaat verlaten op 31 januari, weet niemand zeker tot de laatste minuut. Wat wel zeker is, is dat op 10 mei de eerste Britain-after-Brexit-cruise van All Ways afvaart. Aan boord van de M/S Astoria, worden gasten geïnformeerd en ge-entertaint door Flip Feyten, auteur van het boek ‘Waarom de Engelsen zo Engels zijn’. Aan land worden excursies georganiseerd die het beste van de Angelsaksische cultuur laten zien. Drink een pint of Guinness in Dublin, bezoek het Titanic-museum in Belfast, wandel door de Schotse Hooglanden en bezoek de bijzondere Buiten-Hebriden. Natuurlijk is er ook tijd voor high-tea, fish & chips, whisky proeverijen of een klassiek Engels ontbijt.

Schipper mag ik overvaren?
Geen zorgen. Na deze uitzonderlijke uitzwaai-cruise langs de verlatende landen en de blijvers, worden alle passagiers weer netjes door de kapitein afgezet op het Europese vaste land.

See EU later
Een bijzondere reis maakt nog veel meer indruk als je die kunt delen met vrienden of familie. Daarom biedt All Ways deze Britse cruise nu aan met een speciale Brexit-aanbieding:
50% korting voor de tweede persoon op alle M/S Astoria zeecruises
*Deze korting is geldig tot 29-02-2020 en enkel voor een nieuwe boeking uit de All Ways brochure “Zeecruises 2020” op basis van een dubbele kajuit (exclusief taxen en BTW, op basis van beschikbaarheid). Deze korting is niet retroactief en kan niet met andere promotionele aanbiedingen worden gecombineerd. De korting is niet geldig voor de optionele excursies, drankenpakket en reisverzekering.

Over All Ways Cruises
Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming.