Martinhal Family Hotels & Resorts single parent vakantiepret

Martinhal single 20 strand21-8-20. Het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts speelt in op de single parent vakantietrend inclusief babyconciërge, babysitservice en een extra groot familiebed.

 

 

Het aantal alleenstaande ouders groeit gestaag, in 2009 waren er 474.909 eenoudergezinnen. In 2020 gaat het om 589.975 gezinnen met een of meer kinderen (Centraal Bureau voor de Statistiek, 2020). Vooral als single parent vraagt een vakantie met kinderen om behoorlijk wat voorbereiding. En helemaal met kinderen nog in de luiers, is een vakantie iets waar je misschien twee keer over nadenkt. Gelukkig zijn er hotels en accommodaties die echt met je meedenken, zodat jij niet onnodig veel aan het sjouwen en zorgen bent. Zoals het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts.
Martinhal single 20 zwembad

Van flessenwarmer tot babyfoon
Portugal is een populaire bestemming voor familievakanties. En dat is niet voor niets: het land is prachtig, de mensen vriendelijk, de temperatuur aangenaam – ook buiten het hoogseizoen – en massatoerisme is er niet aan de orde. Alle reden voor Chitra en Roman om tien jaar geleden juist in Portugal hun luxe familiehotelconcept Martinhal op te zetten. Inmiddels bestaat de kleinschalige hotelketen uit 4 verschillende locaties in de Algarve en in en rondom Lissabon. Vier uiteenlopende familievakantie-locaties, maar waar overal een relaxt verblijf voor zowel ouders als kinderen centraal staat. Zo zorgen de lokale babyconciërges ervoor dat je als vader of moeder niet onnodig veel hoeft in te pakken en te sjouwen. Overal is aan gedacht: van flessenwarmer en babybedje tot traphekje en babyfoon.
Martinhal single 20 zee strand

“Me time” en “us time”
Tijdens een familievakantie is genieten van wat “me time” een echte uitdaging. En helemaal als alleenstaande ouder lijkt het boeken van een massage, het volgen van een yogales of het lezen van een goed boek haast onmogelijk. Bij Martinhal bieden de Kids Club, crèche en babysitservice dan uitkomst. Terwijl de kinderen zich vermaken en leuke dingen doen met leeftijdgenootjes, heb je als ouder even een moment voor jezelf. Om daarna weer helemaal opgeladen en ontspannen samen leuke dingen te doen. Ook is het mogelijk om een ouder-kind wellnessbehandeling te boeken zodat je juist samen kunt relaxen. De familiekamers met stapelbedjes en een XXL ‘ouderbed’ zijn groot genoeg voor ouder en kids. Wel zo gezellig. En dat is precies hoe een ontspannen familievakantie zou moeten zijn: genieten van “us time” en samen de mooiste herinneringen maken. 
Martinhal single 20 eten

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een resort in het beroemde Quinta do Lago en Sagres in de Algarve en een aan de kust van Cascais, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin. www.martinhal.com
Uiteraard is dit verblijf in lijn met de Covid-19 maatregelen, meer info kan je vinden op: https://www.martinhal.com/martinhal-clean-and-safe/.
Martinhal single 20 strand