Martinhal in Portugal deze zomer speciale tarieven

Martinhal Sagres Pinewood Houses5-6-20. Voor wie na 15 juni graag zo snel als mogelijk afreist voor een zonnige vakantie in Portugal biedt Martinhal Family Hotels & Resorts nu de juiste condities en prijzen.

 

In Portugal zijn de corona cijfers laag, hygiëne staat hoog in het vaandel, de resorts zijn zeer ruim opgezet, er zijn volop outdoormogelijkheden (hike, bike, paardrijden en golf) in de prachtige omliggende natuur, er zijn privé-villa’s te boeken, dineren op je eigen kamer behoort tot de mogelijkheden en de stranden liggen afgelegen. Bovendien heeft de hotelketen het keurmerk Clean & Safe gekregen van het verkeersbureau van Portugal. Vanaf juni gaan de verschillende resorts weer rustig aan open. De hotelketen lanceert speciale tarieven voor een verblijf deze zomer. Zo verblijf je bijvoorbeeld voor de prijs van 5 nachten, 7 nachten en voor de prijs van 3 nachten, 4 nachten.
Martinhal Quinta Luxury Villa

Bij Martinhal Sagres verblijf je in een Beach Room voor een vanaf prijs van 148 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 156 per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen en 1 baby).
Martinhal Sagres uitzicht

Of in een 2-slaapkamer House voor een vanaf prijs van 181 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 191 bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby). De hotelkamers zijn zeer ruim opgezet en hebben een privé balkon. De huizen hebben een eigen tuin, waarvan sommige zelfs een zwembad. Luxe villa’s met zes slaapkamers met privétuin en zwembad zijn ook beschikbaar.
Martinhal Sagres Pinewood Houses

Martinhal Quinta
Bij Martinhal Quinta verblijf je in een 2-slaapkamer townhouse met tuin en zwembad voor een vanaf prijs van 191 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 201 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby).
Of in een 4-slaapkamer villa met tuin en zwembad voor een vanaf prijs van 331 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 347 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, vier kinderen tot 12 jaar en 2 baby’s, of zes volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 2 baby’s).
Martinhal Quinta Luxury Villa

Martinhal Cascais
Bij Martinhal Cascais in Lissabon verblijf je in een Deluxe kamer voor een vanaf prijs van 143 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten, of vanaf 150 euro bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, een kind tot 12 jaar en 1 baby).
Of in een 2-slaapkamer villa voor een vanaf prijs van 293 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten, of vanaf 308 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby).
Martinhal Cascais Hotel Room balcony

Clean & Safe certificaat
Martinhal Family Hotels & Resorts heeft van het verkeersbureau van Portugal het keurmerk Clean & Safe gekregen. Het keurmerk onderscheidt ondernemingen die voldoen aan de vereisten van hygiëne tegen de verspreiding van COVID-19 en andere infecties. Meer informatie over de maatregelen van Martinhal om aan dit keurmerk te voldoen vind je hier. 

Heropening hotels
Vanaf 6 juni opent Martinhal Quinta weer haar deuren. Tot 1 juli zal een beperkt aantal services beschikbaar zijn, zo is er enkel take-away bij de restaurants en bars en bezorgservice bij de huizen, en wordt er een afstand van 2 meter bewaakt bij de ligstoelen aan het gezamenlijke zwembad en op het strand.
Vanaf 19 juni opent Martinhal Sagres weer haar deuren. Tot 1 juli zal een beperkt aantal services beschikbaar zijn, zo is er take-away bij de restaurants en bars en bezorgservice op de kamers en lunch en diner bij As Dunas restaurant. Kan men op het terras bij Mbar zitten rekening houdend met de afstand en wordt er een afstand van 2 meter bewaakt bij de ligstoelen aan het gezamenlijke zwembad en op het strand.
Martinhal strand paarden 

Vanaf 1 juli opent Martinhal Cascais weer haar deuren
Alle locaties zijn geschikt om met de huidige corona maatregelen te bezoeken. Door de ruime opzet en omliggende natuurgebieden zijn de locaties rustig gelegen, afstand houden zal geen probleem zijn, bovendien zijn er volop outdoormogelijkheden. Bij Martinhal Quinta en Martinhal Cascais kunt u genieten van de award winnende golfbanen vlakbij de resorts evenals verschillende fiets en wandelroutes. Bij Martinhal Sagres zijn er daarnaast ook nog volop watersportmogelijkheden op het strand wat exclusief is voor de gasten van Martinhal. Cascais en Sagres zijn bovendien top surf locaties.
Martinhal Cascais Hotel Exterior
Bij Martinhal Quinta en Martinhal Sagres kunt u terecht bij Mercado Deli & Bake met bestellingen op afstand en bezorgservice, zodat u alle basisbenodigdheden kunt krijgen zonder zelf naar de fysieke winkel te hoeven gaan.

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.