Martinhal brengt de vakantie bij je thuis

Martinhal O Terraco terras25-4-20. Helaas kunnen we niet op vakantie. Om je toch een beetje vakantiegevoel te bezorgen brengt Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal de activiteiten naar je toe.

 

 

Martinhal speelt in op de trend #stayhome met activiteiten van het hotel die je thuis kunt doen. Gelukkig kan je zodra de corona crisis voorbij is weer komen genieten van een vakantie met het hele gezin bij Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal. Martinhal Rafi RositaTot het zover is, dromen we weg bij mooie plaatjes en leuke activiteiten voor thuis.

Het verhaal van Rafi en Rosita
Laat je kinderen thuis genieten van het verhaal over de Martinhal mascottes Rafi en Rosita, klik hier. Of download de kleurplaten van Rafi en Rosita HIER.

Recepten van onze chef
Martinhal's chefkok Micael Valentim deelt zijn recept van het ontbijt Bircher muesli wat in de hotels geserveerd wordt met liefde met ons.
Klik HIER voor het recept met Bircher muesli.
Ook deelt hij zijn specialiteit voor babies, de purees en havermout HIER.
Voor de ouders geeft hij het recept van de overheerlijke garnalen prijs, klik HIER.
Martinhal Baby puree

Spa ervaring
We weten wel zeker dat alle ouders op dit moment verlangend denken aan onze Finesterra Spa massages. Goed nieuws: onze spa partner verstuurt ons badzout, klik HIER.

Baby pilates
De perfecte manier om weer back in shape te komen terwijl je een band schept met je baby. Klik HIER voor instructievideo van een van onze instructeurs.
Martinhal Baby pilates

Martinhal sounds
Kom direct in de Martinhal vakantie vibe met onze playlist, samengesteld door Yen Sung, de bekendste DJ van Portugal. We kijken er naar uit om je weer te ontvangen bij de MBars en Lounge Bar om deze muziek samen te beluisteren.
#martinhalmemories

Martinhal memories
We vinden het leuk om jouw #martinhalmemories thuis te volgen, stuur ons jouw foto's via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw toelichting en toestemming voor gebruik op onze kanalen. Bekijk ondertussen onze galerij met #martinhalmemories HIER.

#Martinhal 10
Na 10 jaar lang vakantie vieren bij onze hotels, staan we nu voor onzekere tijden in de reisindustrie wereldwijd. We hebben pas een video gelanceerd van de oprichters, waarin ze ons meenemen in hun overdenkingen over hoe ze tot dit punt zijn gekomen, en iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Toen hadden we nog geen idee dat dit ons zwaarste jaar tot nu toe zal worden...Bekijk HIER de video, met een hoopvolle boodschap voor de toekomst.
Martinhal 10 jaar 

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.
Martinhal O Terraco terras