WOW presenteert in Porto een speciaal kerstprogramma

19-11-23. In november en december wordt het hoofdplein van WOW omgetoverd tot een waar kerst- winterwonderland, zelfs zonder sneeuw.
Porto-WOW-23-kerstmarkt.jpg

Terwijl volwassenen naar de verschillende koren en livemuziek luisteren of kijken naar de theatersessies in de Sala Nasoni en van kraampje naar kraampje slenteren en zich laten inspireren tot het kopen van cadeautjes voor onder de boom, kunnen de kleintjes zich vermaken in de draaimolen, op de trampolines en springkussens en kunnen ze hun ouders overhalen voor een bezoek aan de bioscoophoek in Lemon Plaza, waar seizoensfilms, en popcorn familie-kerstavonden worden georganiseerd.
Porto-WOW-23-kerstmarkt-kraam.jpg

Op de straatmarkt staan tientallen nationale merken en lokale ambachtslieden die hier samenkomen om samen met de WOW-winkels de perfecte plek te bieden om kerstinkopen te doen. Tijdens regenachtige dagen biedt het Lemon Plaza altijd een comfortabele ruimte, op dit overdekte plen heeft WOW een valley gecreëerd waar feeën je helpen met het maken van Secret Santa-cadeaus en waar de kerstman zijn eigen stoel heeft.

Tot 16 december vindt het kerstprogramma plaats in de weekenden. Vanaf de 16e is het programma dagelijks en is er elke dag wat anders te beleven. Van kerstmannen tot reusachtige peperkoeken, jongleurs en kabouters die er ronddwalen.
Porto-WOW-23-kerstboom-mensen.jpg

"Dit jaar is Kerstmis bij ons. We zijn de ideale plek voor de leukste familiekerstuitjes, voor kerstdiners - voor bedrijven, vrienden en familie hebben we de meest verschillende winkels voor de meest originele en zelfs gepersonaliseerde cadeaus. We hebben alles gecentraliseerd in één ruimte vol magie," zegt Ricardo Almeida, marketingdirecteur van WOW.

‘WOW, it’s Christmas’ programma
Het speciale ‘WOW, it’s Christmas’ programma is een aanvulling om het gebruikelijk aanbod van het culturele Vila Nova de Gaia, waaronder interactieve museumervaringen, de workshops van de WSET-gecertificeerde wijnschool en de twaalf restaurants, bars en cafés. Vouchers voor één, twee of meer musea óf een wijnproeverij in de wijnschool, zijn een ideaal kerstcadeau voor onder de boom als er een trip richting WOW Porto in het verschiet zit.

Meer informatie over WOW vind je op de website: www.wow.pt op Instagram of op Facebook.