Saalbach-Hinterglemm een prachtige regio mountainbikers

5-5-22. Met de mountainbike of eMTB door Saalbach Hinterglemm bezorgt je een onvergetelijke ervaring.
Saalbach-Hinterglemm-Hasenauer-22-mountainbike.jpg

Voor sportievelingen zijn er prachtige mountainbiketochten en uitdagende freeride- en downhill-routes. Een van de beste uitvalsbases voor een ultieme fietsvakantie in de regio is Hotel Hasenauer. Dit sporthotel staat je met raad, daad en heel veel passie terzijde. Informatie: www.hasenauer.at.

In bike-regio Saalbach Hinterglemm vind je een 720 kilometer lang netwerk van paden waarvan 400 kilometer bewegwijzerde tochten. Voor een onvergetelijke, actieve vakantie boek je een week bij Hotel Hasenauer. Fritz Steger, zoon van de hoteleigenaar, is een professionele MTB-gids en geeft ook clinics. Op zijn website www.glemmguides.at  ind je volop inspiratie. Voor elk sportniveau zijn er tal van mogelijkheden.
Saalbach-Hinterglemm-Hasenauer-22-hotel-mtb.jpg

De mooiste fietstochten
Ben je op zoek naar de mooiste fietsroutes, ga dan naar www.saalbach.com. Vanuit het hotel kun je veel bekende tochten ondernemen. Zoals de Wetterkreuz Ronde (814 hoogtemeters, lengte: 18 km), de Panorama Alm Ronde (680 hoogtemeters, lengte: 22,8 km), de Z Line by Trek (downhill, lengte: 3,7 km - hoogteverschil: 450 m), de Milka-lijn (freeride, lengte: 2,9 km - hoogteverschil: 380 m) en het Hacklbergpad (downhill, lengte: 10 km - hoogteverschil: 1.000 m).

Viersterrenhotel Hasenauer is onlangs geheel vernieuwd en uitgebreid met 21 nieuwe kamers, suites en studio's. Na een sportieve dag geniet je hier van de luxe Spa-wellness met prachtig uitzicht op de bergen. Het hotel wordt gerund door de gastvrije familie Steger: sportieve mensen die alles weten over sporten in de regio en lekker eten. Het hotel ligt vlakbij de skiliften en het gezellige centrum van Hinterglemm.
Saalbach-Hinterglemm-Hasenauer-22-zwembad.jpg

Informatie Hotel Hasenauer
Familie Steger
Schwarzacherweg 157
5754 Hinterglemm
Tel: +43 6541 63 32
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: www.hasenauer.at 
Saalbach-Hinterglemm-Hasenauer-22-sauna.jpg

Over Hotel Hasenauer
Hotel Hasenauer ligt midden in het fiets- en skigebied in Saalbach Hinterglemm. Het viersterrenhotel ademt warmte, gezelligheid, alpine lifestyle en veel vrijheid voor een heerlijke, sportieve vakantie. Het is onlangs geheel vernieuwd met prachtige familiekamers, suites en studio's. Vanuit de nieuwe Spa-wellness heb je prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een nieuwe fitnesslounge en een heerlijke chill-outruimte voor het hele gezin. In het fantastische restaurant geniet je van veel regionale en internationale gerechten. Het hotel wordt gerund door de zeer gastvrije familie Steger: ongecompliceerde en sportieve mensen die alles in het werk stellen om hun gasten de vakantieregio te laten zien en beleven.