All Ways cruises Noorwegen doorslaand succes

All Ways Noorwegen Preikestolen13-12-19. Wegens overweldigend succes breidt All Ways Cruises het programma naar Noorwegen uit met een extra reis naar de schitterende fjorden.

 

 

De fantastische fjorden van Noorwegen ontdek je het allerbest vanaf het water. Daar is geen twijfel over mogelijk. Varend tussen de imposante bergen kun je de indrukwekkende natuur nog beter ervaren. Precies om deze reden zijn cruises naar de fjorden steeds populairder. Dat merkt ook cruise-aanbieder All Ways. In het groeiende aanbod cruisereizen naar Noorwegen weten zij zich te onderscheiden met kleinschalige schepen die routes kunnen bevaren die voor de grote zeekastelen onbegaanbaar zijn. De vraag naar dit concept groeit gestaag. Daarom biedt All Ways in 2020 een extra Noorwegen cruise aan, om zo nog meer reisliefhebbers van een onvergetelijke cruise-ervaring te voorzien.
All Ways Noorwegen vlag fjord

Natuurlijk Noorwegen
De prachtige natuur van Noorwegen wordt gekenmerkt door de grillige kust met de vele fjorden en eilanden, die zijn ontstaan tijdens de verschillende ijstijden, eeuwen geleden. Dit landschap is uniek en nergens anders in de wereld op dezelfde manier te ervaren. Niet voor niets werden het Geirangerfjord en het Nærøyfjord uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Ieder fjord herbergt kleine dorpjes met ieder hun eigen tradities en specialiteiten. Doordat All Ways alleen kleinschalige schepen gebruikt voor haar cruises, kunnen routes aangeboden worden die voor grote schepen gesloten blijven. De fjordenbeleving van de gasten is zo nóg intiemer en exclusiever.
All Ways Noorwegen Geiranger
All Wyas Noorwegen Flm Nryfjord

De Route
Van verscholen gehuchten tot gezellige steden, en van open zee tot smalle fjorden. De nieuwe vaarroute van All Ways laat al het beste van de fjordenregio zien. Na afvaart vanuit All Ways thuishaven Zeebrugge, koerst de MS Astoria af op de kleurrijke stad Bergen. Historie, cultuur en gastronomie komen samen in deze gezellige Noorse stad. Vervolgens wordt het Geirangerfjord bezocht, dat vlakbij Alesund ligt. Daar staan een Art Nouveau wandeling en bezoek aan een charmant vissersdorp op het programma.
All Ways Noorwegen Bergen
De reis wordt vervolgd langs tal van prachtige eilanden en het pittoreske Flåm. De laatste stop is Stavanger, waar een bezoek aan de bekendste rotspunt van Noorwegen, de "Preikestolen", niet mag ontbreken. Naast gletsjertochten, culturele wandelingen en rubberboot-expedities kan men ook aan boord genieten van verschillende activiteiten en vermaak, zoals inspirerende voordrachten en muzikale optredens.
All Ways Noorwegen Stavanger straatje 

Over All Ways Cruises
Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming.
All Ways Noorwegen 19 vaarroute 

Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website: www.all-ways.be/nl