Airbnb categorie knusse acccommodaties Nederland

22-10-22. Van een gezellige Tiny House in Wieringerwerf tot een hippe stacaravan in Zeeland, ontdek enkele van de meest unieke accommodaties op Airbnb.
Airbnb-Majas-Hideaway-Gelderland.jpg

Bomen die langzaam de kleuren van de herfst aannemen en dagen die weer korter worden – de herfst is aangebroken. Denk bij het perfecte weekendje weg aan prachtige Nederlandse natuurgebieden, kampvuren en de geuren en kleuren van het bos. En met Airbnb categorieën, is het nu nog gemakkelijker om de ideale accommodatie te vinden, we raden aan om de Houten huisjes-categorie te verkennen voor het gezelligste herfstuitje. Hier zijn vijf verblijven op Airbnb om je voor te bereiden op de herfst.

Knus Tiny House in Wieringerwerf
Een hip interieur en gezelligheid komen samen in Tiny House: Het Bonte Buitenleven in het Noord-Hollandse Wieringerwerf. In het knusse hutje is aan alles gedacht: van een volwaardig tweepersoonsbed tot een compleet ingerichte badkamer mét regendouche. In de ochtend zijn het de geluiden van de haan die je hier wakker maken. Maak vervolgens je weg naar de veranda voor een kopje koffie terwijl je uitkijkt over de paardenweide. Een dag erop uit? Op een half uur rijden ligt het strand van Callantsoog. Hier geniet je van een fijne strandwandeling onder de herfstzon.
Airbnb-Tiny-House-Wieringerwerf.jpg

Bubbelen in Brabant
De omgeving van Brabant staat bekend om de vele heides en  bossen en dat is niet anders nabij deze moderne kampeerboerderij in Nistelrode. Je wordt hier welkom geheten door konijnen, zijdehoenkippen en huisvarken LouLou. Ook het hedendaagse meubilair in diverse aardetinten in combinatie met de houten elementen zorgen bij binnenkomst direct voor een knus gevoel. Tijdens avonden thuis met je gezelschap zijn het de platenspeler en de houtkachel die hier overuren draaien. Voor iedereen die de warmte liever buiten opzoekt, staat er een vuurkorf in de tuin klaar om aangestoken te worden. En als klap op de vuurpijl geniet je hier ’s avonds vanuit een privé hottub van de indrukwekkende sterrenhemel.
Airbnb-kampeerboerderij-Brabant.jpg

Eén met de natuur in Gelderland
Diep verborgen in een privébos in Gelderland bevindt zich Maja's Hideaway, een volledig zelfgemaakt Tiny House. Deze romantische plek is de ideale accommodatie om volledig van al het pracht en praal van de herfst te genieten. Binnen of buiten, een ding is zeker, op deze bijzondere bestemming voel je je één met de natuur. Start je dag met een yogasessie op het terras en wandel vervolgens vanuit het huis direct de bossen in om te genieten van al het natuurschoon tijdens de herfst. Met een beetje geluk word je zelfs getrakteerd op het bezoek van een hert! (Foto helemaal boven en hieronder)
Airbnb-Majas-Hideaway-Gelderland-int.jpg

Sfeervolle stacaravan in Zeeland
Voor een unieke overnachting breng je een bezoek aan deze sfeervolle stacaravan in Axel. De retro caravan biedt plaats aan vier   personen   en   is   daarom   de   perfecte   woning   voor   een familievakantie of een herfsttrip met een groepje vrienden. Host Mariëlle zorgt voor een fijn ontbijt zodat jij alleen maar hoeft te genieten van de Zeeuwse omgeving. Plof in de avonden neer op de comfortabele bank onder het genot van een warme chocolademelk of neem plaats op het terras buiten naast het knisperende kampvuur.
Airbnb-Stacaravan-Axel.jpg

Landelijke sferen in Friesland
In het noordelijk gelegen Friese dorpje Echtenerbrug bevindt zich het ‘Smuk Huske’. Een prachtige accommodatie met Bohemian interieur die ruimte biedt aan vier personen. Helemaal alleen ben je er niet, op het erf lopen verschillende boerderijdieren waaronder paarden, koeien, geiten en kippen. Dat betekent verse eieren bij het ontbijt en écht even ontsnappen uit het drukke stadsleven. Warm tijdens frisse herfstavonden op in de hottub en kom helemaal tot rust. Je komt gegarandeerd opgeladen terug!
Airbnb-Smuk-Huske-Friesland.jpg