Roompot laat je genieten van knusse accommodaties in de natuur

8-10-22. De herfst is een ideale periode om er lekker op uit te gaan in eigen land, of net over de grens. Roompot daagt je uit om juist nu de natuur écht te ontdekken.
Roompot-22-waterpark-terkaple-woning-zeilboot.jpg

Bij Roompot zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een houten beach lodge aan de kust, een riante villa net over de grens of een knusse forest cabin in het bos. Na een lange strand- of boswandeling warm je op in de fijne lodges of villa’s met een spelletje bij de openhaard en ontspan je in je eigen sauna of bubbelbad. Geniet samen met je gezin, familie of vriendengroep van een paar welverdiende dagen weg en ontdek de mooiste plekjes dichtbij huis. Want weer of geen weer, de natuur roept je en bij Roompot verblijf je er middenin!

Roompot Cape Helius (Hellevoetsluis)
Liefhebbers van watersport, de zee en de kust zitten goed bij Roompot Cape Helius bij Hellevoetsluis. Waan je even in de Indian Summer vibe door de villa’s die in Amerikaanse stijl zijn gebouwd. De pastelkleurige houten vrijstaande bungalows hebben een ruime veranda en tuin met een Californisch ogende wit hekwerk eromheen. Er zijn bungalows voor gezelschappen tot wel 14 personen beschikbaar waardoor je met de hele familie kunt genieten van je verblijf. Direct aan Cape Helius bevindt zich een jachthaven, waar vandaan je het water op kan in het Haringvliet. Vaar naar het historische vestingstadje Hellevoetsluis, dat met zijn oude forten, jachthaven en vuurtoren een bezoek meer dan waard is. Ook met de fiets kan je de omgeving prima verkennen. 
Roompot-22-capehelius-huis.jpg 
Vakantiepark Schaijk (Schaijk)
Bij Vakantiepark Schaijk draait alles om het bos. Vanuit de gloednieuwe Forest Cabins ontdek je deze herfst de prachtige bosrijke omgeving van Noord-Brabant. De moderne, houten lodges en villa’s zijn afgestemd op de natuur waardoor je je helemaal één voelt met het bos. Vanaf de accommodatie kijk je uit over de bomen wat direct een rust over je heen brengt. De prachtige ligging midden in de bossen is dan ook reden genoeg om in de herfst hier erop uit te gaan. De bossen strekken zich uit tot ver buiten het park, waar de ongerepte natuur van oergebied De Maashorst op je wacht. Ga op zoek naar paddestoelen met de kids, snuif de herfstgeur op en geniet van de rode, oranje en gele bladeren om je heen. Ook voor liefhebbers van historie en cultuur is er genoeg te zien in de omgeving, breng bijvoorbeeld een bezoek aan de vestingstadjes Grave en Ravenstein of struin door de provinciehoofdstad Den Bosch. Bij terugkomst kunnen de voetjes omhoog en geniet je van de rust, warmte en je gezelschap. 
Roompot-22-restaurantcharlie-roompot.jpg

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad (Nieuwvliet-Bad)
Of je nu verblijft in één van de witte huisjes met rieten dak, een houten beach lodge met veranda, een grotere villa met drie slaapkamers en infra-roodsauna of in een knusse, gloednieuwe Tiny house. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad beleef je een heerlijke tijd aan de kust. De accommodaties zijn afgestemd op de duinen, het zand en de zee waardoor je de ultieme strandgevoel ervaart. Via een houten vlonderpad wandel je vanuit het park zo naar het brede strand. Langs het strand loopt een kilometerslang wandel- en fietspad, waarover je mooie tochten kunt maken te voet of per (elektrische) fiets. Breng een bezoek aan Sluis of Cadzand, twee typisch Zeeuws-Vlaamse stadjes waar het bourgondische leven voorop staat. Of zoek het net over de Belgische grens in het mondaine Knokke-Heist, dat met zijn designerwinkels, luxe strandbars en heerlijke bistro's een van de populairste badplaatsen is onder de Vlamingen. Ook om de natuur in te trekken zit je hier goed, bij natuurgebied het Zwin of de nabijgelegen Verdronken Zwarte Polder kun je uren wandelen.
Roompot-22-Beach-resort-NieuwvlietResidense_Dishoek-huis.jpg

Roompot Résidence Dishoek (Dishoek)
De zilte zeelucht, glooiende duinen en de uitgestrekte Zeeuwse kust. Bij Roompot Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke komt al het beste van Zeeland samen. De vrijstaande villa’s of de moderne appartementen zijn ideaal om een paar dagen erop uit te gaan in het najaar. Ontdek de gezellige steden en dorpjes in de omgeving of maak een lange wandeling op het strand wat op maar 300 meter van het park ligt. Terug bij je verblijf plof je met een drankje neer op de bank, met een dekentje op het overdekte terras of ontspan je in bad of in de sauna. Ook heb je gratis toegang tot zwembad de Parel bij Hof Domburg, waar kinderen een dag vol waterplezier beleven. 
Roompot-22-noordzeereacutesidencedishoek.jpg

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad (Cadzand-Bad)
Zo dichtbij en toch even helemaal weg. Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt tegen de grens van België en ademt daardoor de zuidelijke gezelligheid. Bij Cadzand-Bad verblijf je in luxe villa’s met alles erop en eraan. In een knusse, huiselijke stijl warm je tijdens herfstachtige dagen heerlijk op bij de vloerverwarming, open haard en infraroodsauna. Wanneer een herfstzonnetje zich laat zien geniet je in de ruime tuin of op het terras aan het water, waardoor je helemaal één wordt met de natuur. Het schone zandstrand van Cadzand is op een kwartier lopen waar je lekker kunt uitwaaien. Of bezoek het pittoreske Brugge, wat ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ wordt genoemd door de vele kanalen en bruggetjes. Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad combineert het beste van Nederland en België tijdens een verblijf! 
Roompot-22-Cadzand-brug.jpg

Roompot Ferienresort Bad Bentheim (Bad Bentheim, Duitsland)
Ook bij onze buren is het goed vertoeven in de herfst. Bij Roompot Ferienresort Bad Bentheim in het Duitse graafschap Bad Bentheim ben je écht even op mini break. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Ook op het park van Ferienresort Bad Bentheim ervaar je dat gevoel. De landhuis villa’s omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. De huizen zijn van alle gemakken voorzien en op en rond het park zul je je niet vervelen. Trek er op uit in de prachtige natuur die Bad Bentheim rijk is. Om de sfeer van de omgeving optimaal te proeven kun je de dag beginnen met een wandeling in het Bentheimer Wald, welke in de herfst op zijn mooist is. Of breng een bezoek aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en geniet onderweg van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Dag uitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken je vakantie compleet.
Roompot-22-Bad-Bentheim-huis-bomen.jpg

Roompot Buitenhof Domburg (Domburg)
Een dorp binnen een dorp, zo kun je Buitenhof Domburg het beste omschrijven. In het gezellige Zeeuwse Domburg vind je het knusse Buitenhof Domburg, waar je geniet van rust en ruimte. Verblijf in een van de elegante villa’s of landhuizen in boerderij stijl, welke je direct een vakantiegevoel geven. Binnen een paar minuten sta je op het strand of in het centrum van Domburg, waar gezellige boetiekjes en restaurants te vinden zijn. Struin langs de kust, maak een wandeling door het bos of een fietstocht door de duinen. Ontdek de natuur op haar best in Zeeland en strijk daarna neer bij een gezellig restaurantje in het dorp. Is het al wat kouder? Stap dan in je fijne villa in de traditionele sauna, het bubbelbad of neem een duik in het zwemparadijs op het park. Voor ieder wat wils! 
Roompot_22-buitenhof-domburg-tuin.jpg

De Heihorsten (Someren)
Op Roompot De Heihorsten in Someren zit je precies aan de grens van Noord-Brabant en Limburg en is dus de perfecte uitvalsbasis om beide provincies in het najaar te ontdekken. De ruime vakantiewoningen ogen als traditionele boerderijen door de rieten daken, maar zijn voorzien van alle gemakken van nu. Het park ligt midden in de prachtige natuur waardoor je er heerlijk op uit kunt in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide. Of je nu gaat wandelen of een mooie fietsroute volgt, de omgeving zal je zeker in de herfst niet teleurstellen. Voor de sportievelingen is er genoeg te doen, maak bijvoorbeeld een rit op een paard vanaf de naastgelegen manage of sla een balletje op de golfbaan om de hoek. Maar er zijn ook genoeg leuke dorpen en steden in de buurt om te bezoeken. Ontdek het gezellige plaatje Someren, struin door het Limburgse Weert of ga uitgebreid shoppen in Roermond. Terug in je gezellige villa mogen de kaarsjes aan, speel je een spelletje met elkaar of ontspan je in de Welness Villa’s in je eigen sauna of stoomdouche. Genieten maar!
Roompot-22-Heihorsten-int.jpg

Meer informatie en reserveringen
Via: https://www.roompot.nl/

Of bekijk hier meer inspiratie voor leuke herfstactiviteiten op de parken van Roompot: https://www.roompot.nl/inspiratie/het-buitenleven-roept/herfst-activiteiten/

Telefoon: 088-0444999

Website: www.roompot.nl

Facebook: www.facebook.nl/roompotNL

Instagram: www.instagram.com/roompot