Move Jij Blij, Zij Blij - plezier voor ouders en kinderen

MOVE jijblij zijblij 21 poster18-6-21. Jij Blij, Zij Blij in Mobility Experience Move Amsterdam. Bestel een lunch- of borrelarrangement voor twee en je kind wordt twee uur lang professioneel vermaakt. Tijdelijke actie.

 

 

De Mobility Experience in Move Amsterdam is weer open. De interactieve tentoonstelling over mobiliteit is bedacht voor kinderen van acht tot twaalf en hun families. Gedurende de lockdown is er veel gebeurd: de inhoud van de Mobility Experience is bijna geheel vernieuwd. Daarnaast is er nu tijdelijk Fast, een complete verdieping vol weetjes, voertuigen en doe-dingen over snelheid en records. Om de heropening te vieren, verzorgt Move Amsterdam een speciale actie voor kinderen én ouders. Onder de noemer ‘Jij Blij, Zij Blij’ genieten ouders van een lunch- of borrelarrangement bij restaurant Madame Cyclette (als het zonnetje schijnt op een fraai terras met uitzicht op het Olympisch Stadion) en ondertussen worden de kinderen vermaakt met een leuke workshop en een tour. Voor heel jonge kinderen (vier tot zeven jaar) staat zelfs een heuse nanny klaar.
MOVE jijblij zijblij 21 fietsen

De Mobility Experience huist dus in Move Amsterdam, aan het Stadionplein. Naast de Experience zijn ook restaurants Madame Cyclette en sterrenrestaurant Wils hier gevestigd. Het zonneterras van Madame Cyclette en dakterras van Wils bieden allebei uitzicht op het Olympisch Stadion. Ook fietswinkel Ride Out, Swapfiets en de CUPRA Garage (van het nieuwe elektrische automerk CUPRA uit Barcelona) vind je in Move. Bovendien zijn Porsche, Bentley en Lamborghini met heel bijzondere auto’s aanwezig. Al met al een leuke, goed bereikbare plek om een paar uurtjes rond te dwalen. De ideale start van een dagje uit in Amsterdam.
MOVE jijblij zijblij 21 reactiesnelheid

Mobility Experience: veel te zien, veel te doen
Waar moet je aan denken bij de Mobility Experience, de interactieve tentoonstelling over mobiliteit? Uiteraard aan vervoersmiddelen: van allerlei fietsen tot drones, klassieke auto’s, een autonoom rijdend busje, zonnewagens en sport- en (elektrische) raceauto’s. En het blijft niet bij kijken alleen. Nog meer dan voorheen is er veel te doen: quizzen, fietsen, kleuren, gamen, rennen, knutselen, rijden in een simulator en natuurlijk racen op de Zandvoort-miniatuurracebaan.
MOVE jijblij zijblij 21 formuleE

MOVE jijblij zijblij 21 posterIn de weekends van 19 & 20 juni, 26 & 27 juni en 3 & 4 juli maakt Move Amsterdam kinderen en ouders extra happy: Jij Blij, Zij Blij. Bij een lunch- of borrelarrangement voor twee personen bij Madame Cyclette, houden professionele entertainers je kind twee uur vrolijk bezig. Een luncharrangement voor twee personen komt op € 31,50, een borrelarrangement voor twee op € 29,50. Daarbij is inbegrepen voor één kind van 8 tot 12: hapje, drankje, workshop (zoals cursus dronevliegen door Avy - Drones for good; 3D-pen tekenen door Stichting De Uitvinders; waterstofauto demo door Forze H2/TU Delft), en een ontdekkingstocht door onze Mobility Experience. Nanny-opvang voor vier- tot zevenjarigen is gratis, maar hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
MOVE jijblij zijblij 21 knutselen