blooming villa omgebouwd tot moderne groepsaccommodatie

blooming villa voor9-4-21. Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek met vrienden, een weekend weg met de familie of op zoek naar een rustige en inspirerende vergaderplek voor zakelijke gezelschappen.

 

Vanaf deze zomer (zodra het weer mag) kunnen groepen terecht bij de gloednieuwe blooming villa. De voormalige personeelswoning op het terrein van blooming hotel wordt compleet gerenoveerd tot een moderne, duurzame groepsaccommodatie. De monumentale villa in het bosrijke Bergen is met plek voor veertien personen de fijnste hotspot voor ieder gezelschap.
blooming hotel youmadeit
Comfort, ruimte en privacy
De villa biedt alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen groepsverblijf. De vijf slaapkamers zijn voorzien van luxe Coco-mat bedden van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Koken, borrelen en simpelweg genieten van elkaars gezelschap doe je in de algemene ruimte mét luxe woonkeuken en uitzicht op het bos. Op naar buiten, waar je een ruime tuin vindt met een buitenkeuken, overdekte fietsenstalling (met oplaadpunten) en eigen parkeerplaatsen. Daarnaast kunnen gasten van de villa gebruikmaken van alle faciliteiten van blooming hotel. Denk aan het zwembad, de sauna, fietsverhuur en het boeken van een ontspannende massage. Natuurlijk zijn gasten ook van harte welkom voor een goed glas wijn in de blooming brasserie of om urenlang te tafelen in restaurant Zandhoeve.
zandhoeve interieur

Erop uit in de natuur
Een rustgevende boswandeling maken, eindeloos door de duinen struinen of toch liever uitwaaien op het strand? De villa bevindt zich op de grens van Bergen en Schoorl, het ideale startpunt voor het ontdekken van de natuur. Tijdens een verblijf in de villa liggen zowel het strand van Bergen aan Zee als het bos van Schoorl aan je voeten. De omgeving van de villa beschikt over talloze prachtige routes. Maak een fietstocht door de duinen of verken het uitgestrekte bosgebied, de kustlijn en het pittoreske kunstenaarsdorp Bergen per voet.
blooming villa voor

Een duurzaam verblijf
Duurzaamheid staat bij blooming hoog in het vaandel. Daarom maakt de gloednieuwe villa gebruik van een warmtepomp, die zorgt voor de gewenste temperatuur in ieder vertrek middels een vloer- en luchtverwarmingssysteem. Omdat dit systeem ook kan koelen, is het bij zomerse temperaturen nog steeds heerlijk vertoeven in de villa. Het complete pand is voorzien van extra isolatie voor de vloeren, wanden, plafonds en de daken. Koken gebeurt op inductie en alle verlichting is vanzelfsprekend LED.