Hotel De Wereld stopt en draait meteen weer door

Hotel De Wereld 20 30023-6-20. Het doek valt voor Familie De Vries in Hotel  De Wereld. Desondanks is de toekomst van het hotel veilig gesteld. De Wereld draait door dankzij de Stichting Nationaal Erfgoed De Wereld.

 

 

Helaas is het voor ons, als Familie De Vries, niet langer mogelijk om dit fantastische hotel te exploiteren. Wij hebben 2,5 jaar alles gegeven om Hotel De Wereld weer in oude glorie te herstellen. Dit jaar zou, sinds de overname in november 2017, het eerste positieve jaar worden. Helaas heeft de Corona crisis ervoor gezorgd dat wij vroegtijdig de handdoek in de ring moeten gooien.
Hotel de Wereld hotel beeld

Toch is de toekomst veilig gesteld! De exploitatie wordt doorgegeven aan Stichting Nationaal Erfgoed Hotel De Wereld, die ook de eigenaar is van het gebouw. Hiermee is de continuïteit van Hotel De Wereld gewaarborgd en blijven de medewerkers hun baan behouden in deze roerige tijd.
Hotel de Wereld kamer
Wiebe de Vries, het "gezicht" van de familie De Vries binnen Hotel De Wereld, gaat terug naar Groot Warnsborn in Arnhem. Daar zal hij, samen met de rest van de familie, zich focussen om het bedrijf daar naar een nog hoger niveau te tillen.
Hotel de Wereld familie de vries

Wij als familie De Vries hebben het als een ontzettend grote eer ervaren om deze historische pleisterplaats te exploiteren en wij nemen dan ook met veel pijn in ons hart afscheid van dit mooie bedrijf.
Groot Warnsborn voor

Ons rest louter dat wij u, onze zeer gewaardeerde gast, vanuit de grond van ons hart bedanken voor de mooie tijd die wij in Hotel De Wereld gehad hebben en hopen u wellicht nog eens te mogen ontvangen in Hotel&Restaurant Groot Warnsborn in Arnhem!
Groot Warnsborn Oranjerie