Emirates maakt vakantie of tussenstop in Dubai aantrekkelijker

13-1-24. Geniet van gratis toegangskaartjes voor Museum of the Future en Atlantis Aquaventure bij een verblijf of tussenstop in Dubai van 8 uur of langer.
Dubai-Emirates-stad.jpg

Emirates onthult een aantrekkelijke nieuwe aanbieding voor reizigers die deze winter Dubai willen verkennen. Vanaf 12 januari ontvangen passagiers die vluchten naar Dubai boeken of een tussenstop van 8 uur of langer toevoegen, gratis toegangskaartjes voor twee van de meest indrukwekkende attracties van Dubai: Museum of the Future en Atlantis Aquaventure.

Exclusieve aanbiedingen
Het Museum of the Future vormt het nieuwste hoogtepunt in de indrukwekkende skyline van Dubai, waar je wordt meegenomen naar een wereld die 50 jaar in de toekomst ligt. Daarnaast biedt Atlantis Aquaventure, het grootste waterpark ter wereld, de mogelijkheid om verkoeling te zoeken op de glijbanen en attracties.

Deze exclusieve aanbieding is van toepassing op tickets die zijn aangeschaft tussen 12 januari en 1 februari 2024, voor reizen in de periode van 15 januari tot 31 maart 2024. De actie geldt voor alle comfortklassen en boekingen die zijn gemaakt op emirates.com of via reisagenten, en kunnen worden verzilverd tot minstens 96 uur voor vertrek.stens 96 uur voor vertrek.
Dubai-Emirates-Trident-Tower-Adventure.jpg
Ervaar meer van Dubai met Emirates
Van het genieten van de zon op prachtige stranden en winkelen in de Dubai Mall, tot het bewonderen van het uitzicht vanaf 's werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa, en dineren in fantastische restaurants in Dubai, waarom maak je van Dubai niet jouw volgende winterzonvakantie? Andere voordelen van Emirates zijn onder andere:

  • My Emirates Pass: Profiteer van nog eens honderden aanbiedingen in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten dankzij My Emirates Pass. Beschikbaar tot 31 maart 2024, toon simpelweg je Emirates-boardingpass bij de deelnemende restaurants, spa's, activiteiten en meer om exclusieve aanbiedingen en kortingen te ontvangen. Om alle aanbiedingen van My Emirates Pass te zien, ga naar www.emirates.com/myemiratespass.
  • Emirates Skywards Partners: Als member van het bekroonde loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij valt er nog meer te genieten. Verdien Skywards Miles met je dagelijkse uitgaven bij winkels in de VAE via de Skywards Everyday-app. Gebruik je Miles voor vluchten en upgrades of bemachtig tickets voor concerten en sportevenementen via Skywards Exclusives. Leer meer over Emirates Skywards hier: www.emirates.com/skywards.

Emirates verzorgt momenteel 21 wekelijkse vluchten vanuit Amsterdam naar Dubai. Voor meer informatie, bezoek emirates.com